Az Akasztói Focisuli SE U19-es együttese október 22-én, szombaton délelőtt a Harta együttesét fogadta. Az elmúlt két találkozón vereséget szenvedő hazaiak ezen a délelőttön simán nyerve győzték le a középmezőnyben elhelyezkedő Hartát.

Már az első percektől támadóbban lépett fel az Akasztó. Az 5. percben egy remek kiugratást követően Kovács Tivadar lőtt a vendég hálóba 1-0. A 24. percben újra Kovácsot ugratták ki, aki újra lefutva védőit higgadtan a hartai hálóba lőtt 2-0. Tíz perccel később Szabó Norbert jobb oldali beadása után újra Kovács Tivadar volt eredményes 3-0. Az első játékrészben további nagy helyzeteket is kihagytak a hazaiak.

Kovács Tivadar négyszer volt eredményes a találkozón
-Hirdetés-

A második félidő hetedik percében egy bal oldali beadást lőtt Kovács Tivadar a vendég kapuba, megszerezve ezzel saját maga és csapata negyedik gólját 4-0. Egy perc múlva, egy szöglet utáni kavarodást követően Fábián Péter lőtt a vendég hálóba közelről 5-0. A 73. percben egy lecsorgó labdát Bial Martin lőtt kapura, mely a lábak között végül a hartai kapuban kötött ki 6-0.

Összességében elmondható a találkozóról, hogy a hazaiak teljesen megérdemelt győzelmet arattak.
Nagy volt a küzdelem a pályán

Akasztói Focisuli SE – Harta SE 6-0

A hazaiak a következőképpen álltak ki a találkozóra: Legéndi, Torgyik, Fábián, Szabó Á., Kovács T., Szabó N., Oravecz (Váczi), Megyes (Baka), Lázár (Bial), Haskó (Vida), Gubán vezetőedző: Szabó Attila.

Szabó Attila
Az Akasztói Focisuli SE U19-es együttesének vezetőedzője, Szabó Attila elégedetten értékelt a lefújás után:

-Az előző szezon óta nagy fejlődésen mentünk keresztül. Sokkal érettebben játszunk és az egyéni képességek is kijönnek most már. Négyen a megye egyes csapattal edzenek, ahol nagyon sokat tanulnak. Ez a Harta elleni mérkőzésen meg is mutatkozott. Mint ahogyan az is, hogy sokat vállalunk, sokat futunk, és sok helyzetet alakítunk ki. Ma, ha a kapu előtt még pontosabbak vagyunk, nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. A védekezésen kell még sokat dolgoznunk, azzal nem vagyok teljesen megelégedve. Két kemény meccs vár ránk ősszel. Szeretnénk pontokat gyűjteni és minél jobb helyről várni a tavaszi folytatást. További sok sikert kívánok a Hartának!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (70 db kép)
MEGOSZTÁS