Halloweeni kikapcsolódásra várták az érdeklődő gyerekeket a Páhi Faluházban, pénteken délután. A szülők és a Tanítsunk Magyarországért Mentorprogram kecskeméti egyetemistái szervezésében kora délutántól folyó munka a kellékgyártással kezdődött. 

A végtelen fantáziára bízott közös töklámpás faragással, arcfestéssel, csillámtetoválással, maszk készítéssel, sütemény gyúrással hangolódtak a gyerekek a túlvilági túrára, mely a sötét beálltával vette kezdetét.
-Hirdetés-

A község utcáin kiszabadult a szellem a palackból. Kreatív kis lidércek, sejtelmes fények, démoni hangok ijesztgették a lakókat. A leszálló köd rejtekében pedig a házakba is bebátorkodtak és csak kellő mennyiségű cukorka, csoki tudta csillapítani pokoli étvágyukat. A szellemes körút végén szörnyecskéink visszatértek a Faluház pincéjébe, ahol addigra kisültek a sütemények is, ezzel végleg sikerült minden szörnyet visszacsalni a horrorisztikus túráról.

A tini disco partyból pedig minden megszállott már élményekkel teli, jókedvű gyerekként tért haza, egy évig bezárva az édességre éhes bestiák gyülekezetét a rejtekhelyükre. 

Írta és a képeket készítette: Petz Odett 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira