Független szakértőinek köszönhetően a Grantis pénzügyi tanácsadás már nagyon sokaknak segített különböző financiális kérdéseik eldöntésében. Noha azt gondolhatnánk, hogy a saját helyzetünket úgysem ismerheti nálunk jobban senki, valójában az objektív, külső forrásból érkező tanácsok óriási támogatást jelentenek. Egy rosszul kivitelezett befektetés, vagy egy nem megfelelő hitelkonstrukció akár évekre, sőt, kirívó esetekben évtizedekre is visszavetheti anyagi fejlődésünket. Ezzel együtt még mindig eléggé gyerekcipőben jár a pénzügyek tudatos kezelése. Nem csoda, hisz a közoktatás fájóan kis hangsúlyt fektet a kérdésre, így a legtöbben csak tapasztalat útján jutnak információhoz. Ez a tanulási folyamat azonban túlontúl drága lehet, ha csak az elhibázott döntésekből vonjuk le a tanulságokat. Szerencsére létezik megoldás, méghozzá olyan, ami kényelmes és könnyedén elérhető. A Grantis pénzügyi tanácsadás során a különböző pénzintézetektől teljességgel szuverén módon dolgozó konzulensek segítik megtalálni a számunkra legoptimálisabb megoldásokat. Ráadásul mindezt költségek nélkül, így nem is kérdéses, miért is élnek ennyien a lehetőséggel.

-Hirdetés-

 

A Grantis pénzügyi tanácsadás minden esetben segíthet

Azt gondolhatnánk, hogy szakértőhöz fordulni csak olyan szituációkban érdemes, amikor bizonytalannak érezzük magunkat. Valójában azonban sokszor ennek épp ellenkezője igaz, ugyanis ha meg vagyunk győződve arról, hogy jó döntést hozunk, úgy hajlamosak vagyunk kevésbé utánanézni a háttér-információknak. Egy pénzügyi folyamat sikeressége ugyanakkor rengeteg tényezőn múlik, amik közül magunktól jó eséllyel többet is figyelmen kívül hagynánk. Egy biztosítás esetében például általában a térítési díjak a mérvadók, ám a különféle kizárásokra, illetve feltételekre különösen nagy hangsúlyt kell fektetni, különben pórul járhatunk. Ugyancsak kardinális kérdés, hogy csak kockázati konstrukcióra van szükségünk, vagy valamilyen megtakarítási formával járunk jobban hosszú távon. A Grantis pénzügyi tanácsadás keretében minden jelentéktelennek tűnő szempontot alaposan körbejárnak, hogy biztosan a legmegfelelőbb biztosítást kössük és azzal maradéktalanul elégedettek legyünk. Ugyanez a helyzet a befektetések ügyében is. Nem csak a céljaink, de a kockázattűrő képességünk, a rendelkezésre álló tőke, valamint a futamidővel szemben támasztott elvárások is döntő befolyással bírnak. Ha esetleg rosszul választunk, akkor akár azt is kockáztatjuk, hogy a megszerzett hozam mellett a befektetett pénzünket is elbukjuk. Ezt a rizikót nem érdemes vállalni, főképp, ha egy konzultáció segítségével elkerülhető. A Grantis pénzügyi tanácsadás egyik legnagyobb előnye ugyanakkor a hitelfelvételt megelőző kalkulációkban rejlik. A különböző kölcsönszerződések kapcsán sajnos sokan túlságosan is megengedők magukkal szemben, ami hosszú távon óriási problémákat okozhat. Gyakran előfordul ugyanis, hogy a céljaink nem összeegyeztethetők az aktuális anyagi helyzetünkkel. Ilyenkor vagy túlvállaljuk magunkat a hitelekkel, vagy belátjuk, miszerint egyelőre még inkább a gyűjtögetésnek van itt az ideje. Ezt a döntést azonban nem mindig a legegyszerűbb meghozni. Ilyenkor aztán nagyon jól jöhet egy objektív, szakértői vélemény, ami nyers őszinteséggel tisztázza a lehetőségeinket. Ám még abban az esetben is nagy hasznát vesszük az egyeztetésnek, ha végül valóban kölcsönt igénylünk. Hatalmas különbségek vannak az egyes konstrukciók közt, ami szemmel látható eltérést jelenthet a törlesztőrészletekben. Kétségtelen tehát, hogy ha az anyagi helyzetünk számára bármilyen jelentős döntést is készülünk meghozni, a Grantis pénzügyi tanácsadás igénybevétele mindenképpen ajánlott.

Mitől ilyen kiemelkedő ez a szolgáltatás?

A hatékonyság elsősorban abban rejlik, hogy a konzultációk során kizárólag az adott témában jártas szakemberek vizsgálják a helyzetünket, méghozzá személyre szabottan. Minden egyes szituáció eltérő megoldást kíván, ezért aztán kardinális kérdés, hogy rendkívül alapos felmérés előzze meg a megfelelő lehetőség kiválasztását. A több éves tapasztalatnak hála a legapróbb részletek is tisztázásra kerülnek, így minimalizálva a kockázatokat. Erre egyedül, külső segítség nélkül csak kevesen képesek és ebben rejlik a Grantis pénzügyi tanácsadás valódi ereje. Ráadásul az egész folyamat ingyenes. Ezt hallva persze joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor miért is éri meg csinálni. Nos, a költségeket a különböző pénzintézetek állják, méghozzá jutalék formájában. Ennek mértékét azonban a Magyar Nemzeti Bank szabályozza, így biztosítva a teljes függetlenséget és objektivitást. Ezeknek a feltételeknek köszönhetően pedig teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a folyamat kizárólag a mi érdekeinket szolgálja és a cél minden esetben az, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást. Az anyagi helyzetünk tudatos kezelésében tehát hatalmas segítséget jelent a Grantis pénzügyi tanácsadás, emiatt minden nagyobb döntés meghozatala előtt érdemes élni az általa nyújtott lehetőséggel.

MEGOSZTÁS
Írta: vira