Kényelmes, stílusos, múlhatatlan, halhatatlan, mi az? Ez a leírás elképzelhető, hogy több mindenre is ráillik, de akad egy ruhadarab, amire szó szerint, minden betűje ráhúzható. Hogy mire gondoltunk? Eláruljuk! A farmerre, ami immár évtizedek óta generációk egész sorát hódította és csábította és csábítja el! Itt az idő, hogy te is engedj a kísértésnek!

Strapabírásból trendiség?

A férfi farmernadrágok világát kétségtelenül nem érinti meg a trend hullámzása. Pusztán azért, mert ez az a ruhadarab, ami letaszíthatatlan a trónról. Egyszerűen jött, látott és aratott. Hogy mikor? A XIX. században, amikor aranylázban égtek az emberek. Egy véletlen folytán irányult erre a típusú erőteljes szövetre a figyelem. Kiderült, hogy ez az az anyag, ami nagyszerű választás mindazoknak, akik stramm, ellenálló ruhaneműt keresnek. Márpedig az aranyásás nem gyerekjáték, olyan kemény munka, amihez elengedhetetlen volt a minél masszívabb ruházat. Így kezdte a farmer a pályafutását, mint kitűnő munkaruha. Aztán mára már ott tartunk, hogy meghódította a nagyvilágot, és gyakorlatilag elképzelhetetlenek nélküle a hétköznapok.

-Hirdetés-

Ahhoz, hogy ez az amerikai legenda a te életedben is legendássá váljon, nélkülözhetetlen szó szerint testre szabni a választást. Az erősebbik nem tagjai nem szeretnek túl sokat szöszölni a beszerzéssel, ez igaz. De megéri pár tényezőre közelebbről is ránézni, mert a vonzó végeredmény, ha minden részlet stimmel, ezer százalékosan borítékolható.

Mik ezek a tényezők?

Például a testalkat. Igen, tudjuk, hogy erre kevesen szeretnek külön ráfókuszálni, kivéve persze azok, akik maradéktalanul elégedettek önmagukkal. De megéri némi tudatosságot csempészni a beruházás folyamatába a pazar összhatás elérésének érdekében. Íme, néhány beszédes példa!

A slim fit farmer nagyszerűen megmutatja a láb formáját, ugyanakkor mégsem feszül rá teljesen. Ha egy hagyományosabb darabra szavazol, ami nem erőteljesen koptatott, akkor zakóval és csizmával ideális társítás, ami irodai közegben is kitűnően mutat. Miért ne érezhetnéd jól magadat munka közben, ha egyszer a komfortosság és a trendiség ilyen könnyen közös nevezőre hozható?! A picit rövidebb szárú típusokhoz határozottan passzolnak a sneakerek vagy vászoncipők, ha történetesen az időjárás engedi ezt a fajta lezserséget.

A skinny fit variációk megítélése kicsit ellentmondásos. Sokan úgy gondolják, hogy ez az a fazon, ami a nőknek természetesen jól áll, előnyös, de a férfiaknak semmiképpen sem javasolható. Ez azonban tévedés, hiszen a formás lábak fokozott kihangsúlyozása abszolút nem elvetendő ötlet. Szóval, ha elégedett vagy a vádliiddal, combjaiddal, akkor bátran voksolhatsz erre a fajtára. Inggel kombinálva gyakorlatilag garantálható az elegáns fellépés, de pólóval, pulóverrel is jól „kijön”.

Mi a helyzet az egyenes szárú modellekkel?

Talán ezek tekinthetőek a legvagányabb típusoknak. Ha az alkatod engedi, akkor csizmával és mondjuk egy bőrdzsekivel összeházasítva ez az a szabás, ami extravagáns külsőt kölcsönözhet neked, ha szeretnéd, akkor nap, mint nap. Csak rajtad áll, hogy te miben érzed jól magad!

MEGOSZTÁS
Írta: vira