December 3-án tartotta a Tázlári Fiatalokért Egyesülete az első Mikulás-napi adventi korzóját a Tázlári Művelődési Ház udvarában.

A gondos előkészületeket követően a vendégeket az egyesület tagjai forralt borral és meleg teával várták. A rendezvényre kitelepült a Csaba-Büfé is, ahol lángost és mindenféle finomságot lehetett kapni.

-Hirdetés-

Az este folyamán adventi zenékkel, valamint ünnepi díszítéssel és kültéri fával fűthető melegedőkkel növelték a hangulatot. A kilátogatók ezáltal egy kellemes, adventi falucskába csöppentek be.

A szervezők igyekeztek a fiatalabb generáció számára is programokat biztosítani, így a gyermekeknek karácsonyi témájú meséket vetítettek, valamint karácsonyi színezőket színezhettek.
A délután fénypontja volt a Mikulás bácsi, aki nagy örömmel fogadta a rajzokat és a kedves mosolyokat, és mindezekért cserébe szaloncukorral jutalmazta a gyermekeket.

A rendezvény egyik kiemelt szerepe a jótékonysági összefogás volt. Lázár Ildikó számára adományokat gyűjtöttek, akit korábban egy baleset ért.

A forralt borból és a teából beérkező összegből az egyesület az értékmentő projektjét szeretné folytatni, amelyben régi tázlári szüreti felvonulásos kazettákat digitalizálnak.

Az egyesület elnöke, Tóth Csaba elmondta, hogy nagy öröm volt látni azokat a fiatal családosokat, akik szívesen jöttek el erre a rendezvényre. Hozzátette, hogy a közeljövőben terveznek még hasonló, minden generáció számára nyitott programokat.

A szervezők ezúton is köszönik minden kilátogató aktív, támogató részvételét!

Képek: Tázlári Fiatalokért Egyesület

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS