A mellnagyobbító műtét hazánkban is az egyik legnépszerűbb plasztikai műtétnek számít. Ki az, aki nem szeretne szép feszes és kerek kebleket? A nőiesség egyik legfontosabb szimbólumáról beszélünk, amelyet pár százezer forint ellenében szinte újjávarázsoltathatunk és így a nyári időszakban már igazi bombázóként lépkedhetünk a homokos tengerparton. Erre a kínálkozó lehetőségre valószínűleg egy hölgy sem tudna nemet mondani.

-Hirdetés-

Dr. Falus jelenleg a MENTOR implantátumhoz öröklét garanciát és ingyenes konzultációt, valamint 299 000 forint kedvezményt biztosít. Most még közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy álmainkat valóra váltsuk. A mellnagyobbítás ára a legtöbb esetben egy egyéni, ingyenes konzultáció után dől el. A mellnagyobbítás költségei között szerepel az altatás díja, a kórházi vagy műtéti költségek, a különféle orvosi vizsgálatok, a gyógyszerfelírás és magának a sebésznek a díja is.

A mellnagyobbításhoz többféle mellimplantátum is rendelkezésre áll. Az implantátumok széles skálája évről évre bővül, így biztosak lehetünk abban, hogy mindenki számára megtalálja a sebész a megfelelő implantátumot. A Mentor implantátumból kerek és csepp formájú is létezik és felszínük között található sima, valamint textúrált, azaz érdes felületű is. Ha az implantátum anyagát nézzük, akkor a népszerű szilikon és a kohézív gél áll rendelkezésünkre. A sebész minden esetben javaslatot tesz a megfelelő implantátumra, de a betegnek kell eldöntenie, hogy melyiknek a beültetését kéri. Az implantátumok közül sokan a kohézív géllel töltött implantátumok mellett döntenek, hiszen annak szerkezete sokkal stabilabb.

A műtét módszerében is döntést kell hoznunk, hiszen izom alá vagy fölé is elhelyezhetők az implantátumok. A két módszeren kívül Magyarországon még a dualplane módszer érhető el, amely az előző két módszer kombinációja. Műtét során a bemetszést is több irányból ejtheti meg a sebész, így hónalj felől, a mell alatti redőből vagy a bimbóudvartól.

Mellnagyobbító műtéteket nem csak akkor szoktak elvégezni amikor a mérettel van problémánk, hanem akkor is, ha a mellek megereszkedtek. A műtét után a mellek sokkal dúsabbak és arányosabbak lesznek, így hátralévő életünket sokkal feszesebb és formásabb keblekkel élhetjük le.
Akiknek a két mellük nagymértékű eltérést mutat, azoknak is megoldást kínálhat a mellnagyobbító műtét, hiszen a behelyezett implantátumok korrigálják az eltéréseket is.

A műtét előtt a szükséges vizsgálatokat mindenképpen elvégzik, így a mammographia és a labor vizsgálatokat is. Emellett EKG és mellkasröntgen is vár minden páciensre. A műtét után maximum 1 napig kell bent feküdni, utána otthonunkban lábadozhatunk. A műtét után egy speciális kompressziós melltartót kell majd viselni körülbelül 2 hónapig, majd ez is elhagyható. Az új mell végleges formája csak hónapokkal később lesz látható, így ne rémüljünk meg a látványtól azonnal a műtét után. A melleink még jó egy év múlva is változni fognak, de addigra fájdalmat már egyáltalán nem fogunk érezni.

Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS
Írta: vira