Mint minden évben, 2023-ban is számos sportesemény fog megrendezésre kerülni, melyek nem csak a sportrajongók számára, hanem a fogadók számára is izgalmasnak ígérkeznek. A nagyobb események alkalmával olyanok is fogadnak, akik egyébként nem fogadnának arra a sportra, hiszen a fogadóirodák ilyenkor számos alkalmi bónuszt kínálnak fel ügyfeleik számára, ezek pedig általában nagyon jó ajánlatok szoktak lenni. A technológia fejlődése az élet minden területén érzékelhető, hiszen az online fogadás mellett élő közvetítéseket is nézhetünk. Az élő közvetítések népszerűségével együtt jár az élő fogadás is, mely azt jelenti, hogy akkor rakja meg tétjeit a fogadó, amikor épp zajlik maga a meccs. Nézzük tehát, hogy milyen jeles események várnak ránk 2023-ban, amikre online is lehet majd fogadni.

Sportesemények időrendben:

  • Australian Open – Január 15-29
  • Super Bowl LVII – Február 12.
  • NCAA Férfi Kosárlabda országos bajnoki mérkőzés – Április 4.
  • Kentucky Derby – Május 6.
  • US Open – Aug. 28 – Szept. 10.
  • NFL (National Football League) – Szeptember – December
  • MLB World Series – Október – November

2023-as Australian Open

-Hirdetés-

Az Australian Open az év első Grand Slam tornájának számít, melyet a Melbourne Parkban rendeznek meg. A világ leghíresebb tenisztornáját több kategóriában rendeznek meg: férfi és női egyes, páros és vegyes páros, valamint kerekesszékes és junior kategóriában férfi és női egyes és páros kategóriák vannak. Mint minden évben, az esemény selejtezői január 9 és 13 között kerül megrendezésre, az esemény fő szponzora pedig a Kia Motors. A jelenlegi címvédő a spanyol Rafael Nadal, nőknél pedig Ashleigh Barty, 2022-ben visszavonult profi teniszező. A rangos esemény elég híres a sportfogadók között, hiszen mivel egy páros sportról van szó, 50% az esélye annak, hogy a tippünk bejön.

Super Bowl LVII

A február 12-én megrendezésre kerülő Super Bowl Amerika legnagyobb sporteseményének számít. A 2023-as Super Bowl-t a State Farm Stadion-ban fogják játszani, melynek Phoenix ad otthont. A népszerű amerikai foci mérkőzést számos adás fogja élőben közvetíteni. Vannak hálózatok, amik ingyenesen fogják elérhetővé tenni az adást, míg aki jobb minőségben szeretné majd nézni, annak ajánlott előfizetni egy streamer-re, amely HD vagy akár 4K minőségű közvetítést garantál. Aki szeret fogadni az amerikai focira, annak erősen ajánlott ez az izgalmas esemény.

Kentucky Derby

A Kentucky Derby a világ egyik legrangosabb lóversenye, melyet minden évben Kentucky államában rendeznek meg. A verseny egy I. fokozatú tétverseny telivérek számára, mely Észak-Amerika leglátogatottabb eseménye. A lóverseny egyébként sportfogadás szempontjából az egyik legősibb fogadási formának számít. Az első Derby-t 1780-ban rendezték meg Angliában. Az országból eleinte csak a környező országba terjedt át a lóverseny, mint sportág, majd utána kontinenseket átívelő hagyománnyá, sporteseménnyé és sportfogadási piaccá vált. 2022-ben egy Rich Strike nevű ló lett a nyertes, melynek Eric Reed az edzője. A lóverseny nem egy könnyű sportág, hiszen ez esetben nem csak emberekről, hanem állatokról is beszélünk. A legtöbb lóverseny kedvelő a Kentucky Derby alkalmával fogad kedvenc lovára.

MLB World Series

Az októbertől egészen novemberig tartó baseball eseménysorozat az egyik legnagyobb bajnokságnak számít Kanadában és az Egyesült Államokban. Az első bajnokságot 1903-ban rendezték meg. Az MLB World Series győztesét a hét legjobb csapat közül határozzák meg a rájátszások során. A sportfogadások során számos tehetséges és népszerű csapatra lehet fogadni, például a New York Yankees, Oakland Athletics, Boston Red Sox, San Francisco Giants, vagy a Texas Rangers. A legtöbb ember valószínűleg már hallott ezen csapatok neveiről, hiszen a baseball az egyik leghíresebb sportja Amerikának és Kanadának. Szerencsejátékok szempontjából is megéri a sportra fogadni, mivel a fogadóirodák oldalain nagyon jó ajánlatokkal lehet találkozni a World Series során.

MEGOSZTÁS
Írta: vira