2023. január 27-én második alkalommal rendezték meg Kiskunhalason a Dékánitas Egészségbiológiai Versenyt a KSZC Dékáni Árpád Technikumában.

A keceli II.János Pál Katolikus Általános Iskola 7. és 8. osztályos tanulói közül ebben a tanévben is három csapat indult a kétfordulós versenyen.
Az első forduló online került megrendezésre egy teszt feladatsorral. Eredménye alapján az egyik keceli csapat bekerült a döntőbe, ahol tíz csapat (40 fő) mérte össze tudását és felkészültségét.

Az ünnepélyes megnyitót követően különböző helyszíneken több meglepetés is várt a diákokra. A Semmelweis Kórházban és a Mentőállomáson is volt próbatétel, majd a Dékáni Technikum következett. A feladatok között szerepelt öt tesztsor, újraélesztés és még disznószív-boncolás is. Ez utóbbi igazi kihívás volt a csapatoknak.
-Hirdetés-

Az eredményhirdetésen kiderült, hogy nagyon szoros volt a verseny.
Az eseményt megtisztelte jelenlétével Knáb Tamás, a versenyt támogató Merkbau Zrt. operatív igazgatója, Dittmayer Péter, a kiskunhalasi kórház ápolási igazgatója, valamint a házigazda intézmény igazgatója, Molnár Nándor is.

A keceli iskola csapata az előkelő 7. helyen végzett.

A csapat tagjai: Fejes Hanna (8.c), Herczeg Jázmin (8.a), Oroszi Réka (8.c), Sipos Kitti (8.b) tanulók.

Felkészítőjük Sebestyénné Váradi Marianna tanárnő.

 

Forrás, képek: II.János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Kecel Facebook oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira