Hogyan csökkenthetjük a költségeinket?

Egy új cég alapításakor ma már nem elég egy jó ötlettel rendelkezni, sokkal körültekintőbben kell eljárni, sokkal több részletre kell tekintettel lenni. Az egyik ezek közül az egekbe emelkedő rezsiköltség, amire különösen fontos ügyelni. Ha átgondoljuk, hogy mennyibe kerülhet egy iroda fenntartása, sokszor már ez a számolgatás is elveheti a kedvünket attól, hogy belevágjunk a cégünk létrehozásába. Ha viszont nem akarunk lemondani a kínálkozó üzleti lehetőségről, ami tényleg olyan kivételes, illetve úgy érezzük, hogy az általunk kínált termék vagy szolgáltatás komoly szereplője lehet a piacnak, akkor nem érdemes emiatt halogatni a lépést.

-Hirdetés-

A Logosz ma már országszerte biztosítja szolgáltatásait, nem csak a fővárosi kerületekben, 13 irodával van jelen, hanem már a legtöbb vidéki nagyvárosában is elérhető, így Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen, Székesfehérváron, Szolnokon, Újlengyelben és Veszprémben is. Mindez azért érdekes témánk szempontjából, hiszen a cégcsoport nem csak az ügyintézésben áll rendelkezésünkre, hanem akár a cégalapítás első lépéseitől kezdve elkísér utunkon, és segít meghozni a szükséges döntéseket. Mivel ilyenkor sok kérdés merül fel arra vonatkozóan, hogy néz majd ki a cégünk, igen hasznos lehet egy szakemberrel beszélni. Az ügyvezető személyének kiválasztásában természetesen nem tudnak majd helyettünk dönteni, de megtalálni a szükséges adózási formát, netán cégformát, már sokkal egyszerűbb lesz segítséggel.

Költségeink csökkentésében az is segíthet, ha egy kisebb havidíjért cserébe a székhelyszolgáltatás mellett döntünk, hiszen lényegesen kisebb kiadásokkal jár ez, mint egy iroda bérlése. A székhelyszolgáltató nem csak átvállalja a kapcsolódó kötelezettségeket, hanem biztosítja magát az alapításhoz szükséges székhelyet is a cégünk számára. Ez komoly lendületet adhat azoknak a vállalkozásoknak és cégeknek, amik nem alkalmaznak sok beosztottat, tehát vagy kisebbek, vagy most kezdik meg a piaci működésüket.

MEGOSZTÁS
Írta: vira