A II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézmény Tagóvodája, hagyományaihoz híven az idei nevelési évben is megrendezte az óvodások farsangi mulatságát, február 11-én pénteken délután. Az általános iskola tornaterme adott otthont a bálnak, melyet a szülők és az óvoda dolgozói már az előző napon ünnepi díszbe öltöztettek. Nagyon sok szülő, nagyszülő és hozzátartozó jelent meg a vigasságon, hogy közösen űzzék el a telet. Jó hangulatban telt el az egész délután.

-Hirdetés-

A II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézmény Tagóvodájának közleménye 

Az intézménybe járó gyermekek már egész héten farsangi lázban égtek, a mindennapi tevékenységeket is eköré építettük: álarcok, színes forgók, bohócok készítése, illetve farsangi hagyományokhoz kapcsolódó szokások megbeszélése, eljátszása, versek, énekek elsajátítása szerepelt a feladatok között. Ezen alkalomból az intézmény dolgozói is beöltöztek, mindannyian domino jelmezt öltöttek magukra.

Az intézmény dolgozói is beöltöztek

A gyerekek körében nagy sikert aratott, boldogan számolták kin mennyi pötty található. Mindkét csoport nagy örömmel készült a farsangi mulatságra, hogy elkápráztassák a szülőket. Elsőként a Katica csoport lépett a színpadra, akik verses, táncos műsorral készültek, ezt követően a Maci csoport gyermekei verseltek, farsangi csúfolódókat, népi körjátékokat adtak elő. A gyermekek produkcióját követően vendég fellépőnk a szegedi Habakuk zenekar volt, akik interaktív műsorral szórakoztatták a nagyérdemű publikumot.

Zenés fellépőik Szegedről érkeztek

A gyermekek egyenként felvonultak és bemutatkoztak, így megismerhette a közönség kit rejt a jelmez. Az izgalom szinte a tetőfokára hágott, amikor a tombola-sorsolás következett. Nem csoda, hiszen valóban nagyon sok szép, értékes nyereményt vihetett haza mindenki. A büfé kínálatáról a szülők gondoskodtak: voltak üdítők, sütemények és természetesen a finom szalagos fánk sem maradhatott ki a finomságok sorából. Ezúton szeretnénk megköszönni támogatóinknak, és a szülőknek mindennemű segítséget, melynek köszönhetően eredményesen zárult bálunk.

A gyerekek egyesével is bemutatkoztak a közönségnek 

Forrás, fotók: II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézmény Tagóvodája

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
MEGOSZTÁS