Négy személyautó karambolozott Bócsa térségében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi egy fának csapódott. Az egyik sofőr a gyors beavatkozás ellenére sem élte túl a frontális ütközést.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A rendőrség tájékoztatása szerint az 54-es számú főút 30-as kilométerénél két jármű frontálisan összeütközött. Az egyik autó sofőrje a karambol során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, további három embert szállítottak kórházba a mentők. Még két személykocsi is érintett a balesetben; az egyik autó sofőrje elkerülte ugyan a járművekkel való ütközést, de amikor a kormányt félrerántotta, nekiment egy fának, a másiknak pedig a frontális ütközés egyik részese pördült neki.

A kék színű, román rendszámú furgon Kecskemét felől közlekedett, amikor későn vette észre az előtte forgalmi okból álló két autót. A hátsó kocsiban utazott Czeller Zoltán, Jánoshalma polgármestere, aki nyilatkozott a baleset részleteiről. Mint elmondta, előtte lassított, majd megállt egy Opel Corsa, amely jelezte a balra kanyarodási szándékát. Ő is megállt a kocsival. A mögötte haladó román furgon azonban későn észlelhette őket, mert egy rövid fékezés után balra kapta a kormányt, és frontálisan összeütközött a szemből érkező fehér furgonnal. Közben az ő autójuknak is nekicsapódott a román kocsi és kitörte a hátsó szélvédőt.

A román furgon rakománya – egyes vélemények szerint több száz kilónyi járólap – az ütközéskor előrevágódott és a kormányhoz nyomta a sofőrt, akin már a kiérkező mentők nem tudtak segíteni, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A fehér furgon, amelyik az ütközés erejétől a tetejére borult, információink szerint egy Csongrád-Csanád vármegyei temetkezési vállalkozásé volt. Úgy tudjuk, a sofőr és az utasa is súlyosan megsérültek, egyiküknek a lába tört el a másikuk pedig fejsérülést szenvedett. A fát kidöntő autó sofőrjét is kórházba szállították a mentők.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS