A Csonka Színkör 2,5 év szünet után ismét premier előadást tartott Soltszentimrén.

A csapat 2020. szeptember 26-án mutatta be előző: Na de megint című komédiáját. Ezzel a darabbal 8 fellépésük volt, a legemlékezetesebb egy kecskeméti bemutató, ahol egy jótékonysági előadás keretében léptek fel a Hírös Agórában, közel telt ház, 500 ember előtt.

-Hirdetés-

A turné után elkezdtek dolgozni az új darabon. Nem szerették volna, ha beskatulyázzák őket, hogy mindig ugyanabban a stílusban dolgoznak, így egy kis változatosságot csempésztek a tervezett műbe. Ezúttal egy francia krimi komédiát dolgoztak át, és mutattak be Hullajó nyomozó címmel.

A darab egy közjegyzői irodában játszódik. Adott egy kissé nyers modorú főnök, egy házasságuk kihűlése miatt félrekacsintgató jegyzőasszony, egy csinos gépírónő, aki előszeretettel csavargatja el a pasik fejét, egy kissé labilis idegrendszerű titkárnő, aki csak szeretné a pasik fejét elcsavargatni, egy stílusos segédjegyző, az iroda Don Juanja, aki folyamatosan csavargatja a nők fejét, egy folyton fecsegő telefonos kisasszony, aki Sherlock Holmes-nak képzeli magát, egy balfék rendőr és egy rutinos nyomozó, akinek ebbe az ügybe majdnem beletörik a bicskája.

Miután hosszú idő telt el a legutolsó bemutató óta, így úgy gondolták megpróbálnak ismét egy dupla premieres hétvégét. A csapat számítása bevált, hisz mindkét nap telt ház előtt játszottak, 450 ember követte figyelemmel izgatottan a színpadon zajló nyomozást. A darabot megtekintették a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársai is.

A bemutató után ismét indul a turné, az alábbi helyszíneken és időpontokban lehet találkozni a csapattal: MÁRCIUS 26. – FÜLÖPSZÁLLÁS, ÁPRILIS 1. – CSENGŐD, ÁPRILIS 23. – IZSÁK, MÁJUS 20. – JAKABSZÁLLÁS, JÚNIUS 4. – SZABADSZÁLLÁS.

A Színkör jelenlegi felállása: Sörösné Barna Csilla, Hetényi Alexandra, Gelencsérné Pintér Katalin, Orosziné Andrea, Gelencsér Sarolta, Andó István, Sallay György, Gelencsér Tamás, Borsos Barna.                                  

A cikk szerzője: AI
A fotókat készítette: Tapodiné Magyar Erzsébet

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira