Március 4-én este 250 fő vendég részvételével Polgárőr bált tartottak a csengődi Sportcsarnokban. A bált Szmutka György, a Csengődi Polgárőr Egyesület elnöke, valamint Kalmárné Mezei Mária szervezte. 

-Hirdetés-

18 órától várták a vendégeket, akiket welcome drink-kel köszöntöttek. 19 órakor Szmutka György nyitotta meg az estét beszédével, melyben üdvözölte a megjelenteket és köszönetet mondott a támogatóknak.

Szmutka György, a Csengődi Polgárőr Egyesület elnöke nyitotta meg az estet.

Az est nyitóprodukciója az iskolások által előadott táncműsor volt, a gyerekeket Geiger Vivien táncpedagógus készítette fel. 

Az est nyitóprodukciója.

A Biczó-csárda által biztosított vacsora 19 órakor vette kezdetét, majd az ízletes fogások elfogyasztását követően kezdődött a mulatság, melynek hangulatáért Kiss László és fia Kiss Máté felelt. A további hangulatfelelős Ujvári Csaba volt, aki az emeleten berendezett büfében várta a szomjas vendégeket.

Az est fénypontja a tombolahúzás volt, ahol értékes nyereményeket vehettek át a tombolát vásárló nyertes vendégek. A tombolahúzás után folytatódott a hajnalig tartó mulatság.

A szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani minden segítőnek, támogatónak és mindenkinek aki bármely formában hozzájárultak a  Polgárőr bál létrejöttéhez.

Szöveg és fotók: Kiss Barbara

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira