Csengőd Község Önkormányzata és a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Csengődi Általános Iskolája immár 22. alkalommal rendezte meg a Balaton József emléktornát, mely az utóbbi két évben a járványhelyzet miatt rendhagyó módon valósult meg. Ezúttal négy település: Csengőd mellett Fülöpszállás, Páhi és Soltszentimre egy-egy csapata mérkőzött meg egymással.

-Hirdetés-

 

Az ünnepélyes megnyitón a szervezők nevében Németh István iskolaigazgató köszöntötte a megjelenteket, majd a névadó Balaton József iránti tisztelet jeléül a diákönkormányzat képviselői koszorút helyeztek el a pedagógus képmásánál. Pivarcsi Csaba polgármester köszöntötte Balaton tanár úr özvegyét, Terike nénit, aki családjával a hagyományokhoz hűen megtisztelte jelenlétével a rendezvényt.

A mérkőzéseket Supka Sándor és Szentgyörgyi Krisztián vezette, a szakmai szervező és a rendezőbizottság elnöke Kállai István volt.

A kupa győztese és a Balaton vándorkupa tulajdonosa idén a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Herpai Vilmos Általános Iskolájának csapata lett Fülöpszállásról, második helyezett a házigazda csengődi általános iskola csapata, bronzérmes lett a páhi csapat, a negyedik helyezett a soltszentimrei iskola csapata lett.

A gólkirály a fülöpszállási Varga Martin, a legjobb mezőnyjátékos Patai Károly lett Páhiról, a legjobb kapus címet a csengődi Kelemen Hunor Ákos érdemelte ki.

A különdíjakat Balaton Józsefné Terike néni, Balaton Csaba és Balaton Zoltán adta át, míg a csapatokat Pivarcsi Csaba polgármester, Suba László és Németh István képviselők díjazták.

A vendégek köszönetüket fejezték ki a rendezésért és a meghívásért, és jövőre készek ismét megmérkőzni a trófeáért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (125 db kép)
MEGOSZTÁS