Egy személy életét vesztette és ketten megsérültek, amikor letért az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi az 5301-es számú úton március 26-án.

Egy Opel személyautó az 5301-es számú úton haladt nagy sebességgel, amikor a 30-as kilométerénél egy balkanyarban az autót vezető kiskőrösi férfi elvesztette az uralmát a jármű felett, sodródni kezdett, majd az út melletti árokba csapódott. Ott a kocsi megpördült, többször átfordulva egy mély csatorna oldalának ütközött.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Elsődleges adatok szerint az autóban hátul utazó férfi – aki nem használta a biztonsági övet – olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A sofőr súlyosan, míg a mellette ülő utas életveszélyesen megsérült. Őt a helyszínen újra kellett éleszteni a mentőknek, akik később a kecskeméti megyei kórházba szállították. A helyszínelő rendőrök az autóban drogot találtak, így a sofőrnél drogtesztet is végeztek a kiskunhalasi kórházban.

Az érintett szakaszon a helyszínelés idejére félpályás útzár volt érvényben. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS