Ahogyan azt a tavalyi siker után megígérték, idén is jótékonysági élményautózással kiegészülve, egy edző hétvégével indult az autocross 2023-as évada.

A már hagyományosan megtartott edzőnapokon, ezen a hétvégén, március 25-26-án az autók tesztelése és az edzés mellett folytatódott a László Erika által kezdeményezett és megvalósított élményautózás is.
Idén a Kiskőrösi Mentő Alapítvány javára ajánlották fel a befolyt összeg egészét! A képen balról jobbra: Csigi Attila mentőápoló, László Erika szervező és Nagy Sándor mentőtechnikus
-Hirdetés-

A depóban találkozhattunk a Kiskőrösi Mentő Alapítvány munkatársaival, akik ingyenes vércukor- és vérnyomásmérést végeztek, valamint az Egészség Sziget program keretein belül, az érdeklődők kipróbálhatták az életmentő technikákat, és az ehhez tartozó eszközöket.

Szinte teljes versenyhétvégével készültek, és a lebonyolítás is olyan volt. A különbség csak annyi, hogy ezen a hétvégén nem osztottak kupákat és pontokat.
A recept nem változott! Egyszerre ment a pályán az élményautóztatás és az edzés.

Szombaton az időjárás nem nagyon kedvezett a programnak, a reggeli zápor után ugyan kisütött a nap, de délutánra eleredt újra az eső, ezért a több, mint 60 jelentkezőből többen elindultak hazafelé, csak a bátrabbak maradtak és mentek fel a pályára – akkor már kicsit csúszkálni -, akiket nem nagyon rettentett el a sár.

„Vasárnap szerintem kicsit megtréfált mindenkit az óraátállítás, ugyanis kissé nehézkesen érkeztek a reggeli órákban a tesztelni vágyók. Ez a nap tökéletesen a tegnapi ellentéte lett időjárás tekintetében, így kissé meglepődve, de többen lettünk, mint ahányan jelezték nekem. Ma is volt 28 autó és 4 darab quad, akik rótták a köröket a pályán.
Bőven volt jelentkező ma is az élményautózásra és vele együtt nőtt az adománygyűjtő kasszában is a bedobált összeg.
Összességében mind a két nap szuperül teljesült, komoly baleset se történt, így mindennel meg voltam elégedve, és az edzésre jelentkezők is.
Most lesz egy kis pihenő, majd április 23-án elrajtol az idei évi Pintér Kupa is, melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!” – számolt be hírportálunknak Tukacs Tamás szervező.

Tukacs Tamás szervező
Az élményautóztatásban reszt vettek: László Bertold, László Botond, László Belián, Goia Dániel és Handa András.
A szervezők ezúton is hálásan köszönik a Kecel Ring élményautózás résztvevőinek  felajánlásaikat és az adományt!

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (76 db kép)
MEGOSZTÁS