A II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézményének tanulói évek óta részt vesznek a Bács-Kiskun vármegyei Kisiskolák Közművelődési Egyesülete által meghirdetett tanulmányi versenyeken.

Az idei tanévben először levelezős versenyen mérték össze tudásukat más kisiskolák tanulóival. A versenyzők a megyénken kívül, országhatáron túlról is érkeztek, mint  Arad, Pécska, Kisiratos, Bácskertes, Bácsgyulafalva, Bögöz, Tornagörgő, Zimándújfalu, Nagyzerind településekről. Az imrehegyi iskolából versenyző öt tanuló anyanyelvből és matematikából oldott meg feladatsorokat. A négy levelezős fordulót márciusban helyszíni verseny követte az évfolyamonként legjobban teljesítők számára.

Helyszíni verseny az évfolyamonként legjobban teljesítők számára
-Hirdetés-

 

A versenyt Lakiteleken, a Hungarikum Ligetben szervezték meg, ahol az imrehegyi iskolából három tanuló vehetett részt az írásbeli megmérettetésen. Izgalommal készültek a nagy napra, ahol a versenyzésen kívül szabadidős programot, igény szerint szállást és étkezést is biztosítottak számukra. A felkészülés, a részvétel által új tudással, élményekkel gazdagodtak a diákok. Mindhárman elismerő oklevelet és könyvjutalmat vehettek át a nap végén.

Lakos Zsófi, László Bernadett és Molnár Tamás Dániel

Az iskolában lelkesen mesélték el társaiknak, nevelőiknek élményeiket, mely sejteti, hogy máskor is szívesen vesznek részt hasonló kihíváson.

Szeretettel gratulálunk, és büszkék vagyunk rátok : Lakos Zsófi, László Bernadett és Molnár Tamás Dániel. Felkészítő pedagógusok: Barna Judit, Csúziné Sebestyén Edit, Vancsura Lászlóné.

A versenyt Lakiteleken, a Hungarikum Ligetben szervezték meg

Írta, képek: Vancsura Lászlóné

MEGOSZTÁS
Írta: vira