A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában keceli csapatok helyi rangadójára került sor. Az április 15-én lejátszott találkozó alkalmával a Kecel Senior FC gárdája a helyi műfüves játéktéren pályaválasztóként fogadta a Kecel FC II. csapatát. A mérkőzés a Kecel FC II. csapatának hétgólos győzelmével zárult.

-Hirdetés-

Kecel Senior FC-Kecel FC II. 0-7 (0-5)

A Kecel Senior FC csapata

Kecel Senior FC: Csepi – Nagy G. (Bús Cs.), Balogh K. (Zsemberi), Lajkó, Nyírő (Kolompár E.), Kolompár Gy., Németh R., Tóth A., Bús Gy., Kertész (Márkus), Juhász (Lemle).

A Kecel FC II. csapata

Kecel FC II.: Tóth T. – Prucser, Schuszter (Romsics), Sendula (Szabadi), Vágó, Balogh Z., Varga F., Orcsik (Marton), Ficsór, Holczimmer, Kovács N. (Császár).

Már a találkozó elejétől kezdve magasan letámadott a Kecel FC II. csapata és a felezővonalon is ritkán tudott átjönni a Kecel Senior FC együttese. A nagy mezőnyfölény és a kidolgozott helyzetek sokasága több gólt is eredményezett a Kecel FC II. csapatának, köztük néhány szerencsés találatot is. A Kecel FC II. csapata már a 33. percben 5-0-ra vezetett az egyaránt duplázó Varga Ferenc és Prucser Zsolt, valamint Balogh Zalán góljaival. A Kecel Senior FC együttese előtt is adódott egy kontratámadás végén gólszerzési lehetőség, de nem sikerült a kapuba találniuk. A szünet után is sorra dolgozta ki helyzeteit a Kecel FC II. csapata, de a befejezések pontatlanok voltak vagy Csepi Krisztián hárított nagy bravúrral a kapuban. A Kecel Senior FC gárdájának is volt néhány veszélyes kontra támadása, azonban az utolsó passzok nem sikerültek. Az utolsó 10 percben a Kecel FC II. csapatának sok helyzete gólokat eredményezett, amikor előbb Vágó Andor, majd Balogh Zalán talált a kapuba, beállítva ezzel a 0-7-es végeredményt.

Bús Csaba – Kecel Senior FC játékosa:
-A mai napon több meghatározó játékosunkra sérülés és egyéb okok miatt nem számíthattunk és sajnos a tabellán elfoglalt helyezésünknek megfelelően alakult az eredmény. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ezért arra törekedtünk, hogy egy szervezett védekezésből indított kontratámadásokkal legyünk eredményesek. Úgy gondolom, hogy a mai teljesítményünknél többre vagyunk képesek és nincs ilyen nagy gólarányú különbség a két csapat között. Ma nem volt bennünk a támadójátékban a komoly veszély, védekezésben pedig kaptunk olyan gólokat, amelyek elkerülhető körülmények között estek. Ma jobb volt az ellenfelünk, a Kecel FC II. csapata megérdemelten nyert, de nagyon remélem, hogy a későbbiekben az utolsó helyről előrébb tudunk majd lépni a tabellán.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. játékosa:
-A télen nehezítette a felkészülésünket, hogy nem volt pályánk, edzéseket nem tudtunk tartani és ez rányomja bélyegét a teljesítményünkre. A játékoskeretünkben annyi változás volt, hogy a helyi megyei I. osztályú csapattól érkezett hozzánk Sendula József, valamint Bleszák Csaba eligazolt tőlünk Kaskantyúra, Sipos Jenő pedig Uszódra távozott. A mai napon sportszerű mérkőzésen nyertünk a helyi rangadón. Arra törekedtünk, hogy nagyon feltoljuk a védekezésünket és hibára kényszerítve az ellenfelünket szerezzünk gólokat. Döntően befolyásolta a mérkőzés alakulását, hogy az első fél órában már ötgólos előnyre tettünk szert. Úgy gondolom, hogy a mai napon ilyen nagy arányban is megérdemelten nyertünk. Az együttesünk eddig egy közepes teljesítményt nyújtott a bajnokságban, amely élcsapatai ellen nem tudtunk komoly eredményeket elérni. A tabella alsó feléhez és közepéhez tartozó gárdák ellen tudunk nagyobb eséllyel pályára lépni és ezeken a találkozókon tudtuk gyűjteni a pontkainkat. A továbbiakban nagyon nehéz sorozat vár ránk, hiszen az élcsapatnak számító kiskőrösiekkel, kaskantyúiakkal és a soltvadkertiekkel játszunk a következő három fordulóban, amely találkozók alakulása döntően befolyásolhatja majd a helyezésünket a bajnokság végén.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS