A Kecel Összeköt Egyesület a Fiatalok a Nemzetért Alapítvánnyal karöltve Rékasi Károly színművész saját rendezésű estjével emlékezett Petőfi Sándorra Kecelen. Az apropót nagy költőnk születésének 200. évfordulója adta.

A közel 200 fős közönség Kiskőrös szülöttének azon életszakát ismerhette meg a műsorban versek és az Útirajzok könyve alapján, amikor is Szendrey Júlia iránti szerelme kibontakozott és beteljesedett.

-Hirdetés-

Rékasi Károly egyedi, jellegzetes hangja, szavalatai, Somlai Valéria zongorajátéka és a kísérő vetítés összessége méltó és színvonalas estét teremtett a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház tornatermében.
Somlai Valéria és Rékasi Károly

A szervezők az eseményhez egy kísérő programmal is készültek, ez pedig A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány A csodálatos Kárpát-medence elnevezésű fotós vándorkiállítása volt, amelynek keretében a nézők az előadás előtt vagy után a Kárpát-medence gyönyörű természeti vagy épített látványosságait tekinthették meg.

A csodálatos Kárpát-medence elnevezésű fotós vándorkiállítást is megtekinthették a jelenlévők

A szervezők ezúton is köszönik a rendezvényt támogatóknak a segítséget, így a Hatvani-családnak, a Pintér-családnak, a Városi-családnak és Kecel Város Önkormányzatának.

Forrás, képek: Kecel Összeköt Egyesület

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira