2023 május 19-én, pénteken délután gyermeknapot tartottak Akasztón a Művelődési Ház előtt. 16 órától várták a gyermekeket és szüleiket. A szervezők próbáltak játékos és látványos programokat kitalálni, sok-sok meglepetés várta a gyermekeket.

Itt volt például a Bács-Kiskun Meseföld Élménybusz, melynél mesesarokkal, kézműves foglalkozással, mese totóval és kvízzel is várták az érdeklődőket. Továbbá magyar animációs filmeket is vetítettek a busznál. illetve különböző kézműves italokat és szörpöket is kóstolhattak a jelenlévők.

A legnépszerűbb programelem az arcfestés és a csillámfestés volt
-Hirdetés-

Jelen voltak a Varázserdő Családi Központ munkatársai is, akik arcfestéssel és csillámfestéssel várták a gyermekeket, ami az egyik legnépszerűbb program volt. Különböző játékokkal is kedveskedtek a jelenlévő kicsiknek, volt puzzle, színező, vagy éppen építőkocka is.

Az esemény jó hangulatát Minnie és Mickey egér jelenléte emelte. Az életnagyságú mesefigurákat nagy lelkesedéssel fogadták a gyerkőcök, sokan fotózkodtak is velük. A finomságok sorából nem hiányzott a vattacukor sem.

Minnie és Mickey egérrel is találkoztak a gyerekek

Az esemény szervezője az Akasztói Faluház, míg a támogatója a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat volt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (80 db kép)
MEGOSZTÁS