Úgy érzed, a ruhatárad csak klasszikus ruhákból áll? Vagy talán hiányzik egy kis szín? Néha mindannyiunk számára úgy tűnhet, hogy a ruháink unalmasak, és valahogy újra kellene élesztenünk a stílusunkat. Szerencsére van néhány egyszerű módja ennek, amihez nem szükséges az egész ruhatárat lecserélni, és egy vagyont ruhákra költeni. A különféle kiegészítők segítenek gardróbunk és stílusunk felpezsdítésében. Gyakran alábecsült elemei a ruházatnak, de a legnagyobb változást ők hozhatják. Lehetővé teszik, hogy a mindennapi, unalmas stílust az éppen aktuális divathétről származó outfitté változtassuk.

Hogyan élénkítsd stílusodat kiegészítőkkel?

Számos módja van annak, hogy kiegészítőket használj stílusod élénkítésére. Még egy hétköznapi, fehér Guess ingből és kék Replay farmerből álló stilizáció is karaktert ölt, ha kompatibilis ékszert vagy kézitáskát adunk hozzá. Ennek örömére itt is hagyunk neked egy Answear.hu linket a kézi táskák kollekciójához: https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/taskak. Azonban nem csak a kézitáskák, fülbevalók vagy nyakláncok olyan kiegészítők, amelyeket érdemes használni. Van még pár olyan javaslatunk, amelyek a mindennapi életben jól működnek, és lehetővé teszik a stilizáció újraélesztését.

Hogyan élénkítsd fel a stílusod egy fejdísszel?

-Hirdetés-

Bevethetsz egy sálat a projekt keretében, de érdemes más elemeket is választani, például sapkát vagy baseball sapkát. Kezdjük az utóbbival! A látszattal ellentétben ez nem csak az sportos stílus eleme. Ez a kiegészítő a New York-i divathét alatt kezdett nagy népszerűségre szert tenni, és végleg bekerült sok olyan nő gardróbjába, akiknek fontos a megjelenésük. Jelenleg a sapka gyakran kiegészíti a tavaszi és őszi stílust egy kabáttal, például egy khaki színű Guess dzsekivel. Az egyszerűség kulcsfontosságú ezekben a tervekben. Jó ötlet egy klasszikus kabátot egy túlméretezett fekete Armani pulóverrel és egy rózsaszín vagy mentás Guess sapkával kombinálni. Ha szeretnéd felfrissíteni megjelenésed, akkor a formális helyzetekben munkába állíthatod a különböző hajkiegészítők ragyogó elemeit is. Megtalálható például a Swarovski az Answear.hu kollekciójában. Remek ajánlatokat rejt, amiket érdemes felfedezni, ha stílusos kiegészítők között keresgélsz. Egy másik fejfedő, ami mostanában sokat látható az utcákon és a divatheteken, a vödörsapka. Bármilyen színben, formában és mintázatban előfordulhat, különféle anyagokból készülhet. Gyakori a plüss vagy a bőr textúra, aminek köszönhetően stílusában is kiemelkedik.

Lehet, hogy az unalmas gardrób a divatos elemek hiányának köszönhető?

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a ruhatára felét minden szezonban lecserélje a ruhapiac frissülő trendjeivel. A divatipar valahogy meggyőzte a fogyasztókat, hogy ahhoz, hogy divatosak legyünk, gyakran kell aktualizálni a gardróbot, és új ruhákat kell vásárolni. Ez azonban nem igaz! Ahhoz, hogy lépést tartsunk a trendekkel, elég, ha tudjuk, hogyan használjuk fel azt, ami a ruhatárunkban van. A divat nem változik olyan gyorsan, ráadásul ismétlődő. Ez azt jelenti, hogy a trendek néhány év után felfrissített változatban érkeznek vissza hozzánk. Ezért nagyon is előfordulhat, hogy sok divatos holmi lapul a gardrób alján, és te nem is tudsz róla! Ha divatos szeretnél lenni, szánj egy percet az aktuális trendek áttekintésére, és összpontosíts a kiválasztott elemekre. Érdemes felfedezni az Answear.hu oldalon a Levi’s ajánlat modelljeit is!

MEGOSZTÁS
Írta: vira