Gyermeknap alkalmából ajándékcsomagokkal köszöntötte a kaskantyúi óvodásokat Virág Tibor, a Rászoruló Magyarokért Egyesület elnöke 2023. május 26-án délelőtt. Ez alkalommal könyveket, társasokat, játékokat és mese DVD-ket vitt a gyerekeknek.

Az óvodások izgatottan várták a meglepetéseket
-Hirdetés-

– Decemberben Mikulásra az összes kaskantyúi óvodásnak adtunk csomagot. Akkor jelezték az óvónők, hogy miben szenvednek hiányt. Rossz idő, vagy túl nagy meleg esetén szívesen néznének DVD-t, de mindössze 3 ilyen CD-jük van. Ennek apropóján, amikor kaptunk adományba mese DVD-t, akkor azt félretettük, illetve én is vettem néhányat. A mai napon, a közelgő gyermeknap alkalmából vittem nekik 60 darab gyári csomagolású Disney DVD-t. Több helyről kaptunk, de mi is vettünk játékokat, így 40-50 doboznyi társasjátékot, kirakót, puzzlet, kártyajátékokat és mesekönyveket is vittem a gyerekeknek, akik örömmel fogadták az ajándékokat. Nagyon megörültek, mivel szűkösek a kereteik. Én pedig arra biztattam őket, hogy legközelebb is bátran szóljanak, ha segítségre van szükségük, mert idő kérdése, de össze tudjuk szedni a vágyott holmikat – mesélte Virág Tibor, az egyesület elnöke. 

Facebook oldaluk aktív, aki segítségre szorul, vagy támogatást szeretne felajánlani, az egyesület közösségi oldalán, vagy Virág Tibornál jelezheti azt.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS