2023. június 16-án ballagtak el a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda végzős diákjai. A ballagás kezdeteként a csengőszó, majd a ballagási énekek is felcsendültek. A ballagók énekelve vonultak át osztályfőnökeikkel a Városi Sportcsarnokba. A bevonulás után köszöntötték a résztvevőket, a szülőket, a vendégeket és a képviselőket. A Himnuszt követően lehetőség adódott a hozzátartozóknak közös fényképet készíteni a ballagó diákokkal.

-Hirdetés-

Idén négy osztály tanulói búcsúztak tanáraiktól, diáktársaiktól és iskolájuktól.

Berger József, az iskola igazgatója ünnepi beszédében felelevenítette a közös pillanatokat, élményeket, kirándulásokat és az utolsó napokat. Ezután Fekete Szabolcs az iskola lelki vezetője isteni áldást adott a ballagó osztályoknak.

A 7.osztály nevében Tóth Nóra és Palásti Zorka búcsúzott a ballagó diákoktól, majd a hagyományos zászlóátadás következett. Az osztályok felkötözték osztálynévsorukat a zászlóra, majd felolvasták azokat.

Berger József igazgató útravalója következett, majd ünnepi beszéde végén ismertette és méltatta a ballagó diákok közül azokat, akik valamilyen kiemelkedő eredménnyel zárták az általános iskolai éveit, majd a következő dalszöveggel búcsúzott:

Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni
Majd az unokáknak, mikor körbeállnak
Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak
Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!”

                                          Anna & the Barbies

 

Szöveg és fotók: Kiss Barbara 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (116 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira