Kispályás labdarúgó kupát rendeztek június 17-én szombaton, a Bócsa külterületén található Vincze Lovardában. Most nem a lovak, hanem a labda volt főszerepben a Lovarda mellett lévő füves pályákon. A tornán 6 csapat vett részt végül. Elmondható az egész napról, hogy sportszerű és izgalmas mérkőzések zajlottak.

-Hirdetés-

A csapatokat két hármas csoportba sorsolták a nap elején, majd a két első helyezett a döntőt, a két második a bronzmeccset, míg a csoportok harmadik helyezettjei az ötödik helyért küzdöttek meg.

Nagy küzdelem folyt az ötödik helyért is
  1. helyért: Soproni FC – Kun-Szabó FC 2-1
  2. helyért: Szabóék – Kecel Senior 4-3
Jelenet a bronzmérkőzésről

A döntőben szintén izgalmas mérkőzés alakult ki, hiszen mindkét együttes előtt adódtak helyzetek. Úgy tűnt, hogy a rendes játékidőben nem dől el a mérkőzés és jöhetnek a büntetők. Azonban a találkozó vége előtt egy perccel a Keretbe SE megnyerte a találkozót. A Paksi FC második számú csapatában szereplő Rafael Zoltán találatával. Így a tornagyőzelmet a Keretbe SE fiataljai szerezték meg a Sráczok gárdája előtt.

A döntőben Keretbe SE – Sráczok 1-0

Rafael Zoltán lövése döntött a mérkőzés utolsó percében

Az eredményhirdetésen a torna szervezője Vincze Árpád megköszönte az együtteseknek a részvételt és átadta a dobogósoknak járó serlegeket. A szervező biztosította a jelenlévőket, hogy jövőre is szeretné megrendezni a tornát több csapattal. A program a labdarúgással nem ért véget, hiszen este 8 órától egy fergeteges retro party zárta a napot, melyen a talpalávalót DJ WOLF és Völgyesvári Robi szolgáltatták.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (110 db kép)
MEGOSZTÁS