Egy ember életét vesztette, hárman életveszélyesen, további hárman könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely pénteken késő délután történt az M9-es gyorsforgalmi út Tolna vármegyei szakaszán, az M6-os autópálya felüljárója alatt.

Halálos kimenetelű baleset történt az M9-es autóút 3-as kilométerszelvényénél Tolna térségében. Egy, az 51-es út irányából Szekszárd irányába közlekedő személyautó egy műszaki hibás jármű kikerülése közben egy szemből érkező nyergesvontatónak ütközött, majd megpördült és egy másik autónak is nekiütközött. Az ütközés következtében a járművek utasai közül ketten beszorultak. A szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók szabadították ki őket a roncsok közül.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A baleset során a vétlen autóban egy kaskantyúi asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette, a vele utazók közül ketten életveszélyesen, egy fő pedig könnyebben sérült. A balesetet okozó kocsiban egy férfi életveszélyesen, míg egy kisgyerek és egy nő könnyebben sérültek meg. A helyszínre három mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. Az életveszélyes sérülteket légi úton szállították kórházba.

A helyszínelés idejére az M9-es autóutat teljes szélességében, órákra lezárták.

Képek: DélAlföldInfo

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS