-Hirdetés-

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

TÁMOGATÁSI KÉRELEM SZÁMA:

GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-03162

Felhívás megnevezése: Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program GINOP Plusz-1.2.2-22

TÁMOGATÁSI KÉRELEM CÍME:

Víz,-gáz,-fűtésszerelő EV szolgáltató tevékenységének hatékonyságjavítása technológiai fejlesztéssel

TÁMOGATÁST IGÉNYLŐ NEVE:

FEKETE ANDOR CSABA Egyéni vállalkozó

Székhely: 6221 Akasztó, Hunyadi u.9.

Fejlesztés célja: munkavégzés hatékonyságának javítása.

Projekt kezdete: 2022.10.17.

Projekt befejezése: 2022.12.31.

A 7,91 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével a projekt keretén belül az egyéni vállalkozás alaptevékenysége, ami a víz és fűtésszerelési tevékenység került fejlesztésre.

A fejlesztés eredményeként beszerzésre került 1 db KUBOTA típusú árokásó gép. A gép tárolási helye a vállalkozás székhelyén, 6221 Akasztó, Hunyadi u. 9. szám alatt.

A pályázati úton beszerzett 1.8 t-ás gumi lánctalpas kotró és árokásó géppel a töredékére esett vissza a földmunkára szánt idő. Egy ilyen gép 1 óra alatt akár 70-80 métert is ki tud ásni 80-100 cm mélyen. Szennyezett, törmelékes talajban szinte ugyan ezek a paraméterek mérhetőek! Jól érzékelhető különbség van a kézi és a gépi földmunka között. 

Általánosságban elmondható, hogy a gépi munkavégzéssel az emberi teljesítőképességet megközelítőleg min. 600-700%-kal haladjuk meg egységnyi idő alatt.

Ezáltal a munkavégzés sokkal hatékonyabbá válik. Földmunkánál, bontásnál/visszabontásnál, csatorna- és vízakna építésnél, kerti öntözőrendszer kiépítésénél hatékonyabb és gyorsabb
munkavégzéssel lehet ellátni a munkákat a KUBOTA géppel. Rövidebb idő alatt gyorsabb és könnyebb munkavégzéssel minőségibb vízszerelési munkák készülnek.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 1 darab munkahelyet tud megőrizni.

 

Sajtóközlemény
2023.07.27.

MEGOSZTÁS
Írta: vira