A 2023/24-es tanév hivatalosan is elindult a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Csengődi Általános Iskolájában. A tanévnyitóra rendezvény szeptember 1-jén reggel 8 órakor került megrendezésre, melyre a diákok mellett a szüleiket is egyaránt fogadták.

Elsőként az iskolacsengő csendült fel, majd a nyolcadikos diákok felvezették az elsős tanulókat, amikor is minden kisiskolás bemutatkozhatott.

Óvodából az iskolába
-Hirdetés-

Az iskola hagyományaihoz híven az 1. és 5. osztályos gyerekek műsora következett. Számukra két nappal korábban nyíltak az iskola kapui, ugyanis Kölyökváró és Nebulóváró programokkal készítették fel őket az iskolakezdésre. Az elsősök ízelítőt kaphattak az iskolai létből, az ötödikesek pedig a felső tagozatból. Remek alkalom, hogy megismerhessék jövendőbeli tanáraikat és osztálytársaikat.

A továbbiakban Németh István igazgató Úr tájékoztatta a jelenlévőket az aktuális információkról, feladatokról és tudnivalókról, illetve köszöntötte az újonnan érkező tanárokat.
Az új tanévtől az iskolában köszönthetik Kuti Pálné Marianna tanítónőt, Kerekes Gábor tanár Úrt és Bernhadt Alexandra pedagógiai asszisztenst.

,,Miért kell annyi felesleges dolgot megtanulni? Hangzik az örök kérdés. Az ismeretek értékesek, és minél többet tanultok, annál jobban felkészültök a világ kihívásaira” – Németh István igazgató Úr ezekkel a szavakkal ösztönözte a diákokat.

Idén rendhagyó módon, új hagyomány reményében, az ötödikesek által feldíszített ,,tanév kapujára” minden osztály minden diákja egy-egy szalagot akasztott a nemzet színeiben. Ennek tiszteletére a tanévnyitó rendezvényt a Himnusz eléneklésével zárták.

Az 1. osztály osztályfőnöke: Balatonné Velez Katalin
A 2. osztály osztályfőnöke: Pivarcsiné Ladányi Bernadett
A 3. osztály osztályfőnöke: Kecskeméti Zsuzsa
A 4. osztály osztályfőnöke: Kuti Béláne Marianna
Az 5. osztály osztályfőnöke: Németh István
A 6. osztály osztályfőnöke: Kudron Balázs
A 7. osztály osztályfőnöke: Németh Istvánné
A 8. osztály osztályfőnöke: Dénes Erika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (82 db kép)
MEGOSZTÁS