A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában a Kecel FC csapata hazai környezetben lépett pályára. Az együttes jól kezdte a bajnoki szezont, hiszen az első három fordulóban két győzelmet szereztek és egy döntetlent játszottak.

-Hirdetés-

A keceliek a veretlen három mérkőzésük után szeptember 3-án a Kiskunfélegyháza csapatát fogadták hazai pályán, akiktől 3-1 (1-1) arányú vereséget szenvedtek: Sziráczki – Vata (Fenyvesi), Bányai, Killer, Döbrentei, Gavula, Patai, Králik, Bödő (Kóbor), Torma, Ferenczi. Kiegyenlített mezőnyjátékkal kezdődött a mérkőzés, amely során a kiskunfélegyháziak sokpasszos játékkal próbáltak helyzetbe kerülni a szervezetten védekező keceliek ellen. A találkozó első helyzetéből gól született, amikor a kiskunfélegyházi Molnár Edvárd üres területre ívelt labdájára a keresztbe mozgó Oroszi Dániel csapott le és a figyelmetlen védők kísérete mellett szerezte meg a vendégeknek a vezetést (0-1). A keceliek ezt követően több veszélyes támadást is vezettek és a 26. percben Gavula Levente révén egyenlítettek, amikor a hazai támadó több védő gyűrűjében lőtte ki a labdával a bal alsó sarkot (1-1). Az első félidő végén előbb Gavula Levente lövését védte bravúrral a vendégek kapusa, majd Killer Máté helyzeténél is hárított a kiskunfélegyhézi hálóőr. A szünet után egy nagy egyéni hibából szereztek vezetést a kiskunfélegyháziak, amikor az 56. percben Ferenczi Zsolt hazafejelt labdája a hazai kapus, Sziráczki Armand kezei között csúszott be a kapuba (1-2). A 66. percben tovább növelte előnyét a kiskunfélegyházi együttes, mely során egy jobb oldali beadást követően Sziráczki Armand kezéből kicsúszott a labda és Oroszi Dániel közelről sodorta a játékszert a gólvonal mögé (1-3). A találkozó hátralévő részében a keceliek mindent megpróbáltak a gólszerzés érdekében, de Bányai János lövésénél a kapufa mentette meg a góltól a Kiskunfélegyháziakat, valamint Gavula Levente ziccerét is bravúrral hárította a vendégek kapusa. Ezt a mérkőzést a keceliek 1-1 után akár meg is nyerhették volna, de a nagy egyéni és a védekezésben elkövetett hibák miatt bekapott gólok a kiskunfélegyháziak sikerét eredményezték.

Vata Zalán

Vata Zalán – Kecel FC játékosa:
-Egy nagyon jó sorozat után vártuk ezt a találkozót, hiszen három mérkőzésen hét pontot szereztünk. Tudtuk, hogy az előző évek bajnokcsapata ellen nagyon nehéz találkozóra számíthatunk, de úgy érzem mindent megtettünk a siker érdekében, azonban ma a helyzeteinknél a szerencse is elpártolt tőlünk, valamint mindhárom bekapott gólunkat elkerülhető körülmények között kaptuk. Most nagyon készülünk a soltvadkertiek elleni szomszédvári rangadóra, ami minden évben az egyik legfontosabb mérkőzésünk. Nagyon remélem, hogy a Soltvadkerten jó eredményt tudunk majd elérni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS