A vármegyei harmadosztály közép csoportjának ötödik fordulójában a még hibátlan Akasztó a három győzelemmel álló Balotaszállást fogadta. A hazaiak szerették volna megtartani hibátlan mérlegüket, míg a vendégek próbáltak egy bravúrt elérni. A találkozót végül a hazai együttes nyerte meg.

A 10. percben a vendégek részéről egy előre ívelt szabadrúgást követően, Vincze Imre fejese után a felső lécen landolt a labda. Tíz perc elteltével Földes Péter jó húsz méterről elvégzett szabadrúgása után találta el a bal kapufát. Egy percre rá Suhajda futott egyedül a kapura, azonban a helyzete végén pár centit tévedett és a labda végül a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 29. percben Molnár Dániel bal oldali szöglete után Gubán Dániel fejelt közelről a vendég hálóba 1-0. Két perc múlva újra ez volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy Molnár most a jobb oldalról tekerte be a szögletet megint Gubán Dániel fejére, aki újra a vendég hálóba bólintott 2-0.

Gubán Dániel első fejes gólja
-Hirdetés-

A második félidőben kevés helyzet alakult ki. A 82. percben egy kiugratást követően Palla Lajos lőtte ki a kapus mellett a bal alsót 3-0. A 90. percben szépítettek a vendégek. Kaszap Attila szabadrúgását tolta a bal kapufára Gombár, majd a kipattanót közelről Vígh Mihály kotorta be 3-1.

A találkozóról elmondható, hogy a vendégek próbáltak játszani és megnehezíteni a hazaiak dolgát. Az Akasztó továbbra is pontveszteség nélkül százszázalékosan vezeti a megye három középcsoportját.

Molnár Dániel (feketében) két gólpasszt is jegyzett a találkozón

AKASZTÓ FC II. – BALOTASZÁLLÁS FC 3-1

Akasztó FC II.: Gombár – Fésüs T. (Soós), Tóth S. (Pecznyik), Suhajda (Szabó Sz.), Hlavács (Szabó A.), Borsik, Gubán, Molnár, Palla, Fésüs D., Győrfi (Tomán)

Fésüs Dávid játékos – Akasztó FC II.:

-Tudtuk, hogy a Balotaszállás egy nagyon masszív együttes. Jó barátságban vagyunk velük, ismerjük egymást. Hajtós csapat, szeretik a kis játékot, tudnak is játszani. Küzdöttek szépen, de szerencsére a hazai kapufa velünk volt háromszor is. Mi három ziccerből gólt szereztünk. Ma szerencsénk is volt egy kicsit, de ezért tenni is kell. Aki kilátogatott a találkozóra egy küzdelmes és hajtós meccset látott. További sok sikert kívánok a Balotaszállásnak.

Balotaszállás FC: Szűcs – Lőrincz, Liska (Vígh), Kiss (Schveitzer), Vincze G., Nagy, Petrezselyem (Teremi), Jeszenszky, Földes (Kaszap), Vincze I., Vincze V. (Sutka)

Földes Péter játékos – Balotaszállás FC:

-Nem jó előjelekkel vártuk a mérkőzést, hiszen meghatározó játékosaink hiányoztak. Ami bosszantó az-az, hogy az első félidőben talán mi játszottunk jobban, mégis a hazai csapat szerzett gólt. Úgy gondolom, hogy ennek az osztálynak a toronymagas esélyesei, nagyon jól igazoltak a nyáron, jól is kezdték a bajnokságot. Nagyon szomorú vagyok, mert úgy gondolom, hogy ebben a mérkőzésben több volt. A helyzetek alapján egy döntetlent megérdemeltünk volna, de a futball az ilyen. Az egyik oldalon bementek a helyzetek a másikon nem. Gratulálok a hazai csapatnak és további sok sikert kívánok nekik.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS