A sikeres nyár szinonimája nemcsak a napsütéses idő és a legalább egy hét nyaralás, hanem egy fürdőruha is, amelyben jól nézel ki, és főleg jól érzed magad. Milyen trendek uralják majd a tengerpartot és a strandokat az idei szezonban? Tekintsd meg cikkünket, és ismerd meg a stranddivat legfontosabb trendjeit és legmenőbb árnyalatait. 

-Hirdetés-

 

Tengerparti divat: az egy- vagy kétrészes fürdőruhák uralkodnak majd?

Függetlenül attól, hogy megrögzött trendrajongó vagy, vagy inkább a kényelmet és a funkcionalitást részesíted előnyben, van egy jó hírünk a számodra: idén nyáron könnyű lesz elragadónak sikkesnek lenni. Ez annak köszönhető, hogy számos tervezői javaslat született, vagyis a dizájnerek ebben a szezonban fantasztikus ajánlatokkal kedveskedtek nekünk különböző stílusokban. Az 1990-es és 2000-es évek fordulójának Versace esztétikája által ihletett elbűvölő fürdőruhák, valamint az Y2K hangulathoz köthető mikrobikini modellek lesznek a csúcson. Rajtuk kívül a trendek között megtalálhatóak az egy- és kétrészes fürdőruhák, valamint a sportos, rendkívül kényelmes, úszáshoz vagy strandröplabdázáshoz tökéletes modellek is. Mielőtt rátérnénk a konkrétumokra, vagyis a színek és minták kérdésére, érdemes egy alapkérdésre is megadni a választ: milyen fürdőruhák lesznek divatosak: az egy-, vagy esetleg a stílusos kétrészes fürdőruha modellek? Itt is azonnal megnyugtathatjuk azokat, akik határozottan támogatják valamelyik lehetőséget, és el sem tudják képzelni nélküle az életet. Nos, ezen a nyáron az egyrészes és a kétrészes fürdőruhák is divatosak lesznek. Ezen túlmenően mindegyik változat több tucat különböző verziót tartalmaz. A kérdés tehát továbbra is az, hogy miben érzed magad a legjobban, hogyan szeretnéd kiemelni az alakodat, illetve hova tartasz, mit tervezel.

Melyek lesznek a fürdőruhák legdivatosabb színei az idei szezonban?

Természetesen az idei nyári fürdőruhák kiválasztásakor is javasoljuk figyelembe venni a színkérdést. Bár számos lehetőség közül választhatunk, érdemes kiemelt figyelmet szentelni a divatguruk javaslataira. Ebben az évben is érdemes erős színű fürdőruhákat választani – minél kifejezőbb az árnyalat, annál jobb. A sztárok lime, lédús narancs, erős rózsaszín vagy kobalt árnyalatú fürdőruhákat viselnek leginkább. Fontos, hogy a bugyinak nem kell ugyanolyan színűnek lennie, mint a melltartónak – a színes kontrasztok nagyon népszerűek. A mérleg másik oldalán pedig a bájos pasztell tónusok találhatók. A púderrózsaszín, a pisztácia, a menta, a babakék vagy a lensárga tökéletes a stranddivathoz, mert gyönyörűen kiemeli a lebarnult bőrt. A fehér is hasonlóan működik. Az ilyen színű fürdőruhák rendkívül elegánsak, és a glam szellemében az eleganciához, másrészt a minimalizmushoz kapcsolódnak. Mindkét irány nagyon divatos lesz a szezonban. Továbbra is érdemes odafigyelni a fekete modellekre, amelyek nemcsak optikailag karcsúsítják az alakot, hanem színtől függetlenül rendkívül jól kombinálhatók a vakációs stílus egyéb elemeivel. Egy fekete bikinihez bármilyen strandruhát vagy rövidnadrágot könnyedén illeszthetünk. A tervezők érdekes javaslata a 80-as és 90-es évek sportesztétikájára való utalás, amikor négy szín blokkolása volt domináns: fehér, sötétkék, piros és sárga. Ezt a trendet követő fürdőruhákat találsz például a Tommy Hilfiger kollekciójában, amely a MODIVO webáruházában is elérhető.

MEGOSZTÁS
Írta: vira