A Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. és Kecel Város Önkormányzata alkotta konzorcium beruházásában a KEHOP-2.1.11-21-2022-00034 azonosítószámú pályázati forrásból a Szőlő utcában ivóvízhálózat-rekonstrukció történik. Mivel a vízvezeték-hálózat már elöregedett, új nyomó és bekötő vezetékek kerülnek elhelyezésre.

-Hirdetés-

A Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. tájékoztatása szerint szeptember hónapban a Szőlő utcában meg is kezdődtek a munkálatok. A projekt során a vezeték nyomvonalába eső kapubejárókban és burkolatokban elsősorban felszín alatti átfúrással, bontás nélkül készíti el a kivitelező. Abban az esetben, ha ez mégsem lehetséges, és burkolatbontásra kerül sor, a kapubejárót minden esetben a műszak végére járhatóvá teszik, és csőfektetést követően az eredeti állapotra helyreállítják.

A kivitelezés nem jár rendszeres vízhiánnyal. Amennyiben mégis elzárásra kerül sor a munka idején, azt közzéteszik a társaság honlapján (kiskunviz.hu) és Facebook oldalán. Ha a kivitelezéssel kapcsolatban lakossági kérdés, észrevétel merül fel, hétfőtől péntekig 07:00-15:00 között Zsikla Róbert vízágazati üzemvezető hívható a 0620/94-21-622 telefonszámon.

A fotó szeptember 5-én a helyszínen, a munkaterület-átadás alkalmával készült.

Kapcsolódó cikk
Beszámoló a szeptemberi keceli képviselő-testületi ülésről
Beszámoló a szeptemberi keceli képviselő-testületi ülésről
Szeptember 27-én tartotta meg a nyári szünetet követő első testületi ülését Kecel város  képviselő-testülete. A grémium első napirendi pontként módosította...

Forrás: Keceli Hírek 2023. szeptemberi lapszám  

MEGOSZTÁS
Írta: vira