Nagyon sokoldalú eszközről van szó.

A ledfal sokféle területen hatékonyan alkalmazható, a technológia folyamatos fejlődésével pedig csak további lehetőségek nyílnak meg előtte. Azok a szervezetek és vállalkozások, amelyek használják ezeket a kijelzőket, képesek lehetnek növelni a sikerességüket.

Több területen is megállja a helyét
-Hirdetés-

A reklámiparban ma már szinte nélkülözhetetlen eszköz nem csak az áruházakban, üzletekben jelent komoly segítséget a tulajdonosnak. Ha kicsit jobban belegondolunk, a nagyobb sportesemények ma már szinte elképzelhetetlenek a szponzorok reklámjait futtató LED falak nélkül. A hatalmas kivetítők persze segítenek a közönségnek követni az eredményeket, de megjelenítik a játékosok neveit is. Éppen így biztosítják, hogy nagyobb tömegeseményeken is élvezhető legyen a műsor akár a távolból is. Koncertek, színházi előadások és más kulturális rendezvények során a ledfalak segítenek a közönségnek látni a művészi produkciókat, és szerepet játszanak abban is, hogy az előadás részeinek érezzék magukat, bevonódhassanak.

De nem csak a szórakoztatóipar, hanem az ismeretterjesztés vagy oktatás is remek terepet ad a LED falak számára. Az oktatási intézményekben és konferencia helyszíneken a ledfalak segíthetnek a tartalmak jobb láthatóságában és az interaktivitás növelésében. Ezeknek a kijelzőknek a segítségével az előadók könnyedén megoszthatnak prezentációkat, térképeket és egyéb információkat a nézőkkel.

A nagyobb közösségi terekben is fontos eszközei az informálásnak. Itt gondoljunk akár a városközpontokra, akár a közlekedési csomópontokra, rögtön bevillan majd, hogy ezek LED falak dolgoznak.

A menetrendek és közlekedési információk mellett viszont remekül használhatóak olyan vizuális elemek megjelenítésére is, amelyekkel a hangulatot próbáljuk alakítani, például egy kávézó belső terében, vagy egy étteremben.

Kiemelt kép: ledfalgyartas.hu
Írta: G.D.

MEGOSZTÁS
Írta: vira