A Kecel FC utánpótlás csapatai közül az U15-ös lány gárda a megyei korosztályos bajnokságban szerepel. Az együttes az első fordulóban Kiskőrösön 7-0 arányú vereséget szenvedett, de azóta négy győzelmet arattak zsinórban.

A keceli lányok legutóbb a bajnokság 5. fordulójában október 13-án hazai környezetben fogadták a Bugac KSE együttesét, akik ellen 3-2-re (1-1) győztek: Bengő – Lajter, Pásztor, Kállai, Haszilló, Kollár, Kalo. Csere: Pálinkás, Turóczi, Cseri, Palásti, Németh L., Mihály, Andries.

A Bugac KSE csapata
-Hirdetés-

A mérkőzésen szerette volna jó győzelmi sorozatát folytatni az egyre inkább összeálló keceli gárda. A bugaciak a korosztályos bajnokság élcsapatai közé tartoznak és ennek megfelelően kiélezett mérkőzést játszottak. A találkozón a 12. percben Kalo Barbara távoli lövéséből szerzett góljával vezettek a keceliek (1-0), de egy védelmi hibából a 31. percben egyéni akciót követően Kovács Emma egyenlített (1-1).

A szünet után a 45. percben a bugaci Novotnik Petra végezhetett el szabadrúgást és az ártalmatlannak tűnő lövése után nagy kapushibát követően jutott a hazai hálóba a labda, így a vendégeknél volt az előny (1-2). A keceli lányok ezt követően nagy lelkesedéssel fociztak és az 53. percben Kalo Barbara újabb nagy távoli góljával kiegyenlítettek (2-2). Úgy tűnt, hogy nem bírnak egymással a csapatok, amikor a találkozó utolsó perceiben a keceli Kollár Vanessza Mária lefutotta a védőket a bal oldalon és éles szögből leadott lapos lövése után a bugaci hálóban kötött ki a labda, aminek köszönhetően 3-2-re megnyerték az élcsapatok rangadóját a hazai lányok.

A keceli együttes ezzel az újabb szép győzelemmel vezeti a 11 csapatos bajnokság tabelláját.

Varga István – Kecel FC edzője:

-Nehéz mérkőzésre számítottam, mely során egy szervezett védekezés után próbáltunk veszélyesek lenni az ellenfél kapujára. Azt fontos megjegyeznem, hogy a vendégek kapusa nem volt a helyzet magaslatán, és ennek is köszönhetően tudtunk három gólt szerezni. Ki szeretném emelni a csapat lelkesedését, küzdeni akarását, ami hetek óta jellemez bennünket, és ennek köszönhetjük a jó eredményeket. Jó a csapategységünk, kiváló a hangulat az öltözőben és túlzás nélkül mondhatom, hogy erőn felül teljesítenek eddig a lányok. A tervünk az volt, hogy a középmezőnyben végezzünk majd, de ilyen hozzáállással még akár a dobogóra is odaérhetünk. Fontos megemlítenem, hogy ez a csapat jövőre is együtt tud maradni, nem lesz kiöregedő az együttesből, így minden adott a fejlődéshez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS