Összeütközött három autó Kecelen, egy ember életét vesztette a balesetben.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Ma kora délután a városból tartott kifelé a Soltvadkerti utcában két személyautó. Az elől haladó balra, a Folyó utca felé akart lekanyarodni, ezért lassított, hogy elengedje a szemből érkező furgont. Ezt későn észlelte a mögötte haladó kisteherautó és hátulról nekicsapódott. Az ütközés következtében a vétlen jármű átsodródott a szemközti sávba és frontálisan összeütközött a szemből érkező furgonnal. A vétlen autó sofőrjét a mentők sokáig próbálták újraéleszteni, de a gyors beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette. A mellette ülő nőt és a másik szemből érkező kocsi sofőrjét kórházba szállították a mentők. Elsődleges információk szerint az elhunyt sofőr nem használta a biztonsági övet.

A Soltvadkerti utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS