Frontálisan összeütközött a zivatarban két személy autó az 5301-es úton, Öregcsertő térségében. A balesetben az egyik sofőr életveszélyes, míg a másik sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy Opel személyautó Kecel felől közlekedett Kalocsa irányába, amikor egy balkanyarban irányíthatatlanná vált a vizes aszfalton, áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött a szemből érkező Chrysler-el. Az ütközés erejétől mind a két jármű az árokba csapódott.
 
Az Opelt vezető 24 éves dusnoki férfit a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd a mentőkkel közösen kiemelték az összeroncsolódott autóból. Mint kiderült, a fiatalember nem használta a biztonsági övet és életveszélyes sérüléseket szenvedett. Már a helyszínen újra kellett éleszteni, majd válságos állapotban mentőhelikopter szállította a kecskeméti megyei kórházba, ahol információink szerint több életmentő műtétet is végrehajtanak rajta. A másik kocsiban információink szerint egy csengődi nő utazott, ő is súlyosan megsérült a balesetben.
 
A mentési munkálatok és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai szakértő bevonásával vizsgálják.
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS