Szomszédvári rangadónak indult, de végül nagy gólarányú hazai győzelemmel zárult a vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában Kaskantyún lejátszott mérkőzés. A november 11-én lejátszott találkozó alkalmával a Kaskantyúi FSE gárdája hazai környezetben fogadta a Tabdi KSE együttesét, és a vendéglátók 14 gólos győzelmet arattak.

Kaskantyúi FSE-Tabdi KSE 14-0 (6-0)

-Hirdetés-

 

A Kaskantyú csapata

Kaskantyúi FSE: Vereb – Kiss P., Oroszi, Tratter (Supka), Bartha, Kovács Zs., Varga M. (Bobek), Lasztovicza (Makó), Heftner, Hajdú. Széhn.

A Tabdi csapata

Tabdi KSE: Csővári – Sárdi, Kakulya, Seres, Tóth Z., Losonczi, Fekete, Damásdi, Tóth E., Horváth Á., Fábián.

Az esős zord időjárási körülmények között lejátszott találkozóra a Tabdi csapata cserejátékos nélkül érkezett, így a vendégek nem a legjobb előjelekkel várták a találkozót az érmes helyekért küzdő kaskantyúiak ellen. A hazai csapat a 13. percben szerezte meg a vezetést, amikor a Lasztovicza Ákos buktatásáért megítélt büntetőt Kovács Zsolt értékesítette (1-0). A kaskantyúiak a 18. percben Kakulya István öngóljával már 2-0-ra vezettek. A 26. percben Lasztovicza Ákos növelte a hazai csapat előnyét egy újabb találattal (3-0). Az 28. percben a kaskantyúi Kovács Zsolt próbált kapura törni, de utolsó emberként buktatta őt a Tabdi csapatának védője Kakulya István, amiért megkapta második sárga lapját és így piros lappal kiállították. A szabálytalanság miatt megítélt büntetőt Kovács Zsolt végezte el, de jobb oldalra tartó lövését nagy bravúrral hárította a Tabdi kapusa, Csővári Gábor. A 33. percben ismét a kaskantyúi Kovács Zsoltot buktatták a büntetőterületen belül, mely után a sértett a harmadik hazai tizenegyest már értékesítette 4-0-ra módosítva az állást. Az első félidő vége előtt a nagy fölényben játszó kaskantyúiak részéről még Kovács Zsolt (5-0) és Lasztovicza Ákos talált a kapuba, így 6-0-val vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidőre a Tabdi csapatából Seres György sérülés miatt már nem tudott a csapata rendelkezésére állni, és a szünet után egy újabb sérülés miatt három mezőnyjátékossal kevesebbel fejezték be a vendégek a találkozót. A kaskantyúiak az emberelőnyt kihasználva arattak nagy gólarányú győzelmet úgy, hogy a Tabdi kapusa Csővári Gábor több hatalmas bravúrt is bemutatott, ziccerekben hárított. A kaskantyúi csapat góljait az öngól mellett, Kovács Zsolt-5, Kiss Patrik, Lasztovicza Ákos-2, Széhn Bence-2, Makó Zsolt-2 és Supka Alexander szerezték.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-Jó előjelekkel vártuk a találkozót, hiszen az elmúlt héten Balotaszálláson nyertünk nagy csatában 4-3-ra. A Tabdi elleni mérkőzések mindig rangadónak számítanak, de úgy gondolom, hogy a mai találkozó már a kezdéskor eldőlt, amikor az ellenfelünk sajnos cserejátékos nélkül tudott csak pályára lépni. Az időjárási körülményekkel mindkét csapatnak meg kellett küzdenie, de úgy gondolom, hogy a Tabdi csapata nagyon sportszerű volt, hiszen létszámban megfogyatkozva is végig játszották a találkozót. A mai találkozó elején már gyorsan többgólos előnyre tettünk szert, ami után a vendég kiállítással el is dőlt a találkozó sorsa. Talán nem túlzás azt mondanom, hogy a mezőny legjobbja volt a Tabdi kapusa, aki számtalan ziccert, valamint büntetőt is hárított és neki köszönhetően nem lett még ennél is nagyobb arányú a győzelmünk.
Most készülünk a Soltvadkert elleni őszi szezont záró találkozóra, amikor idegenben szeretnénk olyan eredményt elérni, hogy a dobogón tudjuk zárni a bajnokság első felét.

Fábián Áron – Tabdi KSE játékosa:

-Tartalékosan, szűk kerettel tudtunk pályára lépni és ilyen előjelekkel nem sok jóra számíthattunk. Sajnos ma így alakultak a dolgok és a látottakhoz nincs mit hozzáfűznöm.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS