Avatar photo
Írta: Tóth Reni

November 25-én Lovasbált tartottak Tabdin, amelynek bevételéből a helyi lovasokat támogatják. A rendezvénynek a tabdi kultúrház adott helyszínt. 

-Hirdetés-

18 órától volt a vendégvárás, aperitif itallal fogadták a megjelenteket a szervezők. Horváth-Hetényi Vivien, aki a bál fő szervezője volt, 19 órakor köszöntötte a vendégeket, akik közel 110-en voltak a környék településeiről. Tabdin kívül Akasztóról, Kiskőrösről, Páhiról, valamint Soltszentimréről is érkeztek rokoni és baráti társaságok.

Horváth-Hetényi Vivien, a bál fő szervezője

A vendégek köszöntése után kezdődhetett a vacsora, amelyről Krizsán Sándor és Halász Csaba gondoskodott, nekik köszönhetően több órán keresztül rotyogott a finom tyúkhúsleves és a marhapörkölt. A vacsora után kezdődhetett a hajnalig tartó mulatozás, amelynek jó hangulatáért Kiss László, Kiss Máté és ifj. Gmoser István felelt.

Hajnalig tartott a mulatozás

Éjfélkor tombolahúzás volt a bál programja, amely során a felajánlásoknak köszönhetően értékes nyereményeket sorsoltak ki, amelyek közt nemcsak használati tárgyak voltak, hanem két zsák takarmány kukorica is. A fődíj egy kétszemélyes siófoki wellness hétvége volt.

A bál szervezői szeretnék megköszönni a számos felajánlást és a sok segítséget, amelyek nélkül ez a lovasbál nem jöhetett volna létre.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS