A Kaskantyúi FSE labdarúgó csapata kiváló teljesítményt nyújtott a Bács-Kiskun Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában. Az együttes az őszi szezonban hozta a „kötelező” győzelmeket és több rangadót is megnyert az élcsapatok ellen, így a tabellát vezető 34 pontos Akasztó FC II. csapata mögött a kaskantyúiak a második helyről várhatják a tavaszi folytatást 33 ponttal.

Az együttes a korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is egy szezonzáró összejövetellel zárta az évet december 1-jén. A programról Virág Tibor a klub elnöke elmondta, hogy az összejövetelre meghívást kaptak a labdarúgók barátnői, feleségei is, valamint a segítők és a támogatók.

-Hirdetés-

Korábban a kaskantyúi művelődési házban tartottak minden évben sportbált a téli időszakban, de most az épület beázott és a plafon szerkezet leszakadt, így ott nem lehet rendezvényt tartani. A csapat egyik támogatója, segítője Horváth Győző, aki a kiskőrösi Holdfény Biliárd Klubot biztosította a szezonzáró összejövetel helyszínéül.

A vendégvárás alkalmával Virág Tibor köszöntötte a megjelenteket, megköszönve a labdarúgók munkáját, valamint a hozzátartozóik és a segítők támogatását. Az est során az ízletes ételeket a soltvadkerti Csitta Grill készítette, a jó hangulathoz a zenét pedig a csengődi Barna Attila szolgáltatta.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS