2023. december 2-án, szombaton talán az elsők között Akasztóra érkezett meg a Mikulás. Az akasztói Faluház nagyterme szinte teljesen megtelt délután négy órára a gyermekekkel és szüleikkel.

A délután négy órakor induló mikulásváró műsor előtt Csehi Zoltánné, az intézmény igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd Viki Manó meggyújtotta az adventi koszorún az első gyertyát. Viki Manó ezt követően zenés, szórakoztató műsorral kedveskedett a gyermekeknek, akiket be is vont a produkcióba.

Viki Manó
-Hirdetés-

A produkció végén betoppant a Télapó is az akasztói Faluház nagytermébe a sok gyermek legnagyobb örömére, akik versekkel és dalokkal készültek. A díszvendégtől minden gyermek szaloncukrot és csokit kapott ajándékba.

A Télapóval is találkozhattak az akasztói gyerekek

A műsor után a Faluház előtti téren az Akasztói Önkéntes Tűzoltó Egyesület várta a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A kicsiknek meleg teát, míg a nagyoknak forralt bort kínáltak egy erre az alkalomra készített bögrében.

Erre az alkalomra készített bögrében kínálták a forró italokat

Emellett sült kolbászt és burgonyát is kínáltak a vendégeknek, illetve tombolával is készültek az egyesület tagjai. A bevétellel az Akasztói Önkéntes Tűzoltó Egyesületet támogatták a jelenlévők. A Fürge Ujjak Kézimunkakör tagjai a saját készítésű karácsonyi díszeiket árulták.

Kapcsolódó cikk
Beköszönt az adventi időszak – hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére
Beköszönt az adventi időszak – hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére
Újra eljött az időszak, amikor előkerülnek a dobozok mélyéről a csillogó díszek, angyalkák, ikonikussá vált diótörő figurák. Égősorok és gyertyaláng...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (92 db kép)
MEGOSZTÁS