Molnár Orsi és Szabó Zoli interaktív zenés műsorára több mint 400 kisgyermek érkezett a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Házba december 7-én. Az apróságok izgatottan várták, hogy találkozhassanak a Mikulással, aki a hóval együtt érkezett.

A Mikulás – Szabó Zoli –, és manósegédje – Molnár Orsi – egy vidám hangulatú mikulásműsorral örvendeztette meg a keceli és imrehegyi óvodásokat, valamint az általános iskola 1-2. osztályos diákjait. Az előadás során karácsonyi énekek csendültek fel Molnár Orsi előadásában. A délelőtt folyamán a gyerekek maguk is a Télapó apró segítőmanóivá válhattak. Részt vettek a manó bálon, ahol mindenki együtt táncolt és énekelt. Kiderült az is, hogy hogyan lehet lekerülni a rossz gyerekek listájáról. S miután ez mindenkinek sikerült, virgácsot nem vitt haza senki. De nem maradhatott el egy cseppnyi varázslat sem, így nem csak kint, hanem a teremben is havazott.

Molnár Orsi egy vidám hangulatú mikulásműsorral örvendeztette meg a gyerekeket
A műsor végén a Mikulás mindenkit szaloncukorral ajándékozott meg.
-Hirdetés-

A keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház ezúton szeretné megköszönni a szaloncukor felajánlásokat: Fett Kft.-nek, Bleszák Margitnak, Kardos Editnek, Kis-Vén Csabánénak és Molnár Andreának.

Írta, képek: Ferró Zsófia

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira