A már hagyománnyá vált Adventi Korzót december 16-án tartották meg Tázláron a katolikus iskola és óvoda, valamint a Szülői Munkaközösség szervezésében.

A rendezvényre a hideg idő ellenére sok tázlári és környékbeli látogatott el, hogy advent harmadik hétvégéjén egy jó hangulatú délutánt töltsenek együtt.

-Hirdetés-

„14 órakor az óvodások és iskolások adventi műsora nyitotta a programot, majd László Lajos evangélikus lelkész igehirdetése után a település polgármestere Bán Róbert gyújtotta meg a falu koszorúján az öröm gyertyáját.

László Lajos evangélikus lelkész és a település polgármestere Bán Róbert

A gyerekek találkozhattak a Mikulással, majd 15 órától a háromtagú Pöttyös Bögre zenekar szórakoztatta a közönséget, és teremtett dalaikkal karácsonyi hangulatot.” – mesélte a programokról Petriné Bugán Barbara iskolaigazgató.

Forralt bor, tea, mézeskalács és sütemények illata lengte be a parkot, de hosszú sorok kígyóztak a lángost és töltött káposztát kínáló standok előtt is. Az ovisok és iskolások által készített karácsonyi díszek, ajándékok is hamar gazdára találtak.

Lehoczki Mónika a Szülői Munkaközösség elnöke, Petriné Bugán Barbara iskolaigazgató és Szabó Anett óvodavezető ezúton is szeretnék megköszönni a szülők és a falu támogatását, hiszen a jótékonysági rendezvény összes bevételét a tázlári óvoda és iskola gyermekeinek, tanulóinak programjaira fogják fordítani.

Lehoczki Mónika a Szülői Munkaközösség elnöke, Petriné Bugán Barbara iskolaigazgató és Szabó Anett óvodavezető
Egy ilyen sikeres rendezvény csak a szülők, a pedagógusok, az önkormányzat és a falu összefogásával valósulhat meg, aminek Tázláron idén is szemtanúi lehettünk!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (129 db kép)
MEGOSZTÁS