Soltszentimrén 2023. december 22-én este 17 órakor gyújtották meg ünnepélyesen a negyedik gyertyát az adventi koszorún. Az igazán meghitt karácsonyváró estét az iskolások tették még szebbé. Két nappal szenteste előtt.

-Hirdetés-

Először Dezső Győző a soltszentimrei általános iskola igazgatója köszöntötte a megjelent embereket. Beszédében több hasonlattal is érvelt a régi és a mostani világ ünnepvárási időszakairól, illetve a karácsony ünnepének fontosságát is hangsúlyozta.

Dezső Győző, a helyi általános iskola igazgatója mondott köszöntő beszédet

Az igazgatói köszöntő után az iskola tanulói adtak elő egy közel 20 perces karácsonyi műsort, melyben versekkel, elbeszélésekkel és énekelt ünnepi dalokkal tették szebbé az eseményt. Felkészítő tanárok: Rákócziné Szakál Katalin és Gyenesné Miskolczi Aranka voltak.

Az általános iskola tanulói adtak elő karácsonyi műsort

Az igazán szép iskolások által előadott ünnepi műsor után Magyar Csanád református lelkész osztotta meg ünnepi gondolatit, melyben hangsúlyozta az öröm jelentőségét és, hogy ragasszuk egymásra át a reményt, örömet és a szeretetet.

Magyar Csanád református lelkész

A falu adventi koszorúján a negyedik gyertyát Dezső Győző és Rákócziné Szakál Katalin gyújtották meg. A műsor után finom töltött kalácsokkal és forralt borral, illetve teával várták az embereket a Közösségi Ház előtti téren.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (53 db kép)
MEGOSZTÁS