2024. február 8. napján hagyományaikhoz híven farsangi mulatságot rendeztek, az általános iskola tornatermében Imrehegyen. A délelőtt folyamán a termet a szülők és a pedagógusok ünnepi díszbe öltöztették, hogy a gyermekek számára ez a délután még varázslatosabb legyen.

-Hirdetés-

Ledenyák Orsolya Klára írása: 

Az egész hét már a farsang jegyében zajlott, állarcokat készítettünk, táncoltunk és farsangi énekeket énekeltünk, illetve felelevenítettük a farsangi hagyományokhoz kapcsolódó népszokásokat például közös fánk sütés. Minden gyermek izgalommal várta a csütörtök délutánt, csodaszép jelmezeket öltöttek magukra volt itt, tavasztündér, pillangó, Elza, Spiderman, robot, stb. Természetesen az óvoda dolgozói sem maradtak ki, mindenki vízszerelőnek öltözött. Meghívott vendégeinket, a jelenlévő szülőket és nagyszülőket először a Katica csoportosok műsora, éneke és tánca, majd pedig a Maci csoportosok, tánca és versei szórakoztatták.

A gyermekek örömére Molnár Orsi nagyon színvonalas, interaktív farsangi műsora mulattatta a jelenlévőket, sokat táncoltak és énekeltek a gyermekek, öröm volt látni a sok-sok csillogó szempárt, ahogy táncolt a színpadon.

Molnár Orsi színvonalas, interaktív farsangi műsora mulattatta a jelenlévőket

Ezt követően a beöltözött gyermekek bemutatása következett, vajon kit rejt a jelmez?

A  tánc és éneklés után a gyermekeket sok-sok finomsággal teli asztal várta a szülők jóvoltából. Volt itt farsangi fánk, kókuszgolyó, palacsinta, sós pogácsa, és természetesen üdítő és a kölyökpezsgő sem maradhatott el.

A hangulat fokozása érdekében tombolák kihúzása zárta a rendezvényt, melynek keretében sok-sok értékes ajándék került kisorsolásra. Támogatóink jóvoltából (Kiskunhalasi Termálfürdő, Szegedi Vadaspark, Szarvasi Arborétum, Kiskunmajsai Termálfürdő, Frézia Virágbolt, Kereki Dínópark, és a Mórahalmi Gyógyfürdő) senki nem ment haza üres kézzel.

Szeretnénk megköszönni támogatóinknak és a szülőknek a sok segítséget, mellyel még színvonalasabb farsangi bált rendezhettünk az óvodánkban járó gyermekek számára.

Szöveg, fotók: II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézmény Tagóvodája

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira