Az, hogy a sportcipő az egyik legkedveltebb cipőfajta a világon, tény. Ahogy az is megkérdőjelezhetetlen, hogy mindenkinek jól áll. Viszont az már fejtörést okozhat, hogy milyen ruhadarabokkal célszerű kombinálni a minél trendibb végeredmény érdekében. Az alábbi tippek erre a dilemmára szolgálhatnak hasznosítható feleletekként!

1. Finomra hangolt elegancia

-Hirdetés-

A fúziós irányzatnak hála a sportos és az elegáns stílus könnyedén közös nevezőre hozható. Például egy alapvetően elegáns outfithez, amit karcsúsított szövetnadrág, blúz, vagy esetleg ing alkot, az adidas bármelyik sportcipője stílusos választás. Jelen helyzetben ugyanis nem a kontrasztosság lesz a nyerő, hanem a fúzió, aminek a célja a merev, homogén külső felpuhítása, megfűszerezése, színesebbé varázslása. Ehhez a kellemesen lágy eleganciához jóformán nélkülözhetetlen egy bőr karkötő, vagy éppen nagy számlapú óra, ha már fentebb nem hagytuk ki a kiegészítők méltatását sem.

2. Sportosra sportossal felelni?!

A kontrasztos megjelenés, bár a legtöbbször vonzó végeredménnyel jár, azért tagadhatatlan, hogy a harmónia a legkönnyebben emészthető, élvezhető. Úgyhogy a sportcipő sportos környezetben varázslatosan szerepel! Alulra jöhet egy évszaknak megfelelő vastagságú jogging, de a szabadidőnadrág ekkor is nyertes versenyző. Felülre a lenge pulóverek, pólók sportkabáttal társítva tökéletesek. Aztán mindennek a megkoronázásaként következhet egy sportkendő, ami manapság különösen trendi választás. Ha ehhez még egy deszka, roller, vagy más sporteszköz is csatlakozik, akkor a sportos vonal kimaxolása sikeres.

3. Casual, azaz hétköznapi stílus újratöltve

A hétköznapi, vagy mindennapi egyáltalán nem kell, hogy egyet jelentsen a mindennapossal. Vagyis, amikor a márkás női sportcipők mellé a legmegfelelőbb ruhanemű felkutatása zajlik, akkor érdemes figyelembe venni az egyéni igényeket, szem előtt tartani a mindenkori kényelem fontosságát, és ezek alapján kialakítani a fellépés egészét.

Alulra tökéletes választás egy komfortos farmernadrág, amiről tudható, hogy a divatja halhatatlan, vagy mondjuk egy szabadidőnadrág, aminek a trendisége az utóbbi időben csak fokozódik. Valószínűleg egyébként a szabadidő népszerűségét az az egyszerű tény is fokozza, hogy a kényelem mind jobban felértékelődik.

Felülre jöhet egy egyszerű szabású póló vagy pulóver, ez utóbbi kapucnis kivitelben is nagyszerű választás. Végül, mintegy a tejszínhab tetejére helyezett cseresznyeként, a kiegészítőkről sem ildomos megfeledkezni. A baseball sapka legendás kellemével tényleg mindig jó választás, de mondjuk egy pilótaszemüveg is kitűnő elhatározás.

+1. Rétegezve nemcsak a sütemény jó!

Végül egy mókás megfogalmazású tippel zárjuk a sort. A réteges öltözködés ugyanis tényleg menő, ráadásul praktikum tekintetében aligha múlható felül. Legalulra bármilyen alá öltözet megfelelő, sőt a vékonyabb jogging nadrágok is beleillenek a képbe, miközben legfelül akár farmer-, akár szövetnadrág is jól mutathat. Felül a pulóver alatt tetszeleghet egy kényelmes póló, mindennek tetejébe jöhet egy karcsúsított mellény. A tortára tejszínhabként megérkezhet a kiegészítők sztárja: egy sportosan sikkes táska.

MEGOSZTÁS
Írta: vira