A 2024-es év sokféle esküvői trendet hoz, egyre több pár szeretné egyedi módon kifejezni szerelmi történetét. Mindez a kifinomult színpalettáktól az egyedi részleteken és merész esküvői stílusokon át, a szórakoztató vendégélményekig és a nem mindennapi szórakoztatásig. Újításokkal és kreativitással teli évnek ígérkezik.

1. Szalagok és masnik

A hercegnős vagy sellő menyasszonyi ruha nagy masnikkal, de akár a tortán lévő túlméretezett masniktól a finomabb szalagformákig az idei évben igencsak népszerűek. Mindezek nemcsak egyedi és figyelemre méltó megjelenést kölcsönöznek, de látványvilágban is kiemelkedőek.

2. Hosszirányban elhelyezett asztalok

-Hirdetés-

Az esküvő megszervezése sok tennivalóval jár, de a legfontosabb, hogy a vendégek egy helyen ünnepeljenek. Idén a párok mindenekelőtt a jó ételeket, a jó italokat és a jó társaságot helyezik előtérbe. A hosszú asztalok a szociális szempontok mellett kreatív dekorációs és tervezési lehetőségeket is kínálhatnak. A lenyűgöző virágdíszektől a gyertyákig sokféleképpen lehet ezeket az asztalokat esztétikus és funkcionális események fókuszpontjává alakítani.

3. Pajta esküvői helyszínnek

A pajta esküvői helyszín egyre népszerűbb választás azok számára, akik rusztikus és autentikus bájt szeretnének varázsolni. A természetes és festői környezetben elhelyezkedő, rendezvényterekké alakított istállók pont ezt kínálják, tökéletesek egy mesebeli esküvőhöz. A varázslatos táj körül ezek a helyszínek szabadtéri szertartásokat tesznek lehetővé, pároknak és vendégeknek egyaránt emlékezetes élményt nyújtanak.

4. Pezsgőspoharak tornya

Van valami elbűvölő a pezsgőtornyokban! A 2023-ban indult trend, az esküvői pezsgős üvegtornyok 2024-ben is hatalmas lesz. Vizuális látvány és nagyszerű lehetőség epikus fotók készítésére.

5. 360 fokos fotófülke

A 360 fokos fényképezés segítségével élénkebbé és vonzóbbá lehet tenni az emlékeket, egyedülálló módot kínál a különleges nap újraélésére, lehetőséget biztosít megörökíteni az esküvő helyszínének apró részleteit.

6. Cottagecore esztétika

A rusztikus bájra és az egyszerűségre helyező esztétikai népszerű trenddé virágzik. Ez a stílus álmodozó légkört kelt életre, tökéletes a romantikus, természet ihlette ünnepre vágyó szerelmeseknek. Az olyan helyek, mint a festői istállók, kertek és erdők ideálisak ennek az elvarázsolt környezetnek a megteremtéséhez.

7. A csokor kreatív eldobása

A régi csokordobás nem szűnik meg egyhamar, sőt, csak kreatívabb lesz! És nem, nem arról beszélünk, amikor a menyasszony úgy tesz, mintha eldobná a csokrot, közben egy barátnőjének adja át. Inkább arról van szó, hogy a csokor egy dobozba záródik, és minden hölgy más kulcsot kap, hogy megnézze kinyílik-e a doboz.

+1. Környezetbarát esküvő

Ahogy a társadalom egyre tudatosabbá válik a környezetvédelmi problémákkal, az esküvői ipar is zöld és fenntartható gyakorlatokat fog alkalmazni 2024-ben. Kétségtelen, hogy az új generációk esküvői egyre környezetbarátabbak lesznek. A helyben és bio forrásból származó élelmiszerekből, újrafelhasználható dekorációval vagy minél több természeti ihletésű elem beépítésével ez a trend a környezettudatos oldalról is fog szólni. Végül is nagyszerű és szép cselekedett az esküvő napján befolyásolni az ökológiai lábnyom csökkentését.

A 2024-es esküvői trendek elragadóak és tele vannak innovációval. Nyilvánvaló, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az egyéniség és a kreativitás kifejezésére a szertartás és fogadás minden vonatkozásában. De függetlenül a személyes preferenciáktól és stílusoktól, minden párnak van egy trendje, amit ha figyelembe vesz, akkor az esküvő napja garantáltan varázslatos lesz!

Írta, kiemelt kép: G.D.

MEGOSZTÁS
Írta: vira