A vármegyei harmadosztályú bajnokság első tavaszi fordulójában a Tabdi a Fülöpszállást fogadta. A találkozó esélyeseinek a vendégek számítottak, ám ősszel a nyitó játéknapon nagyon izgalmas mérkőzésen, a találkozó legvégén szerzett góllal tudott csak nyerni 4-3-ra a Tabdi ellen a Fülöpszállás. Most azonban igazolták a vendégek az esélyességüket és már az első félidőben eldöntötték a találkozót.

Már az ötödik percben megszerezte a vezetést a Fülöpszállás. Csordás Zoltán megpattanó lapos beadásába ért bele az ötös vonalánál Tóth Szabolcs, úgy, hogy a labda végül a hazai hálóba kötött ki 0-1. Három perc múlva Csordás Zoltán eresztett meg egy lövést a tizenhatos vonaláról, mely után a labda végül a bal alsóban kötött ki 0-2. A 15. percben Csordás harcolt ki büntetőt. A megítélt tizenegyest Tóth Szabolcs higgadtan a jobb alsóba lőtte 0-3.

Tóth Szabolcsot, Szabó Norbert próbálja megállítani
-Hirdetés-

A 22. percben Tóth Szabolcs bal oldali beadása után a vendégek csapatkapitánya File Dávid szerzett közelről gólt 0-4. Hét perc múlva megint Tóth Szabolcs volt az előkészítő, nagyszerű indítással ugratta ki Csordás Zoltánt, aki a kijövő kapus mellett higgadtan gurította el a lasztit a hazai kapuba 0-5. Ezek után a félidő további részében a hazaiak is próbáltak helyzeteket kialakítani. A 33. percben Horváth Ádám szögletét követően Tóth Zoltán fejesét tolta ki szögletre, Nagy Tamás a vendégek kapusa. Illetve volt még egy veszélyes indítása a hazaiaknak, mely után Tokai László előtt adódott helyzet, azonban Nagy Tamás jól jött ki a kapujából és felszedte a labdát a kiugró hazai játékos elől.

Csordás Zoltán háromszor volt eredményes a találkozón

A második félidőben is jobbára a vendégek próbálkoztak. A 50. percben Földes jobb felsőbe tartó lövését tolta ki bravúrral szögletre Csővári. Négy percre rá Tóth Szabolcs jó húsz méterről megeresztett bombája csattant a felső lécen. A 60. percben Jóni lapos beadása után Csordás Zoltán megszerezte saját maga harmadik, csapata hatodik gólját 0-6. A 84. percben ígéretes hazai támadást láthatott a közönség. Amikor is Tóth Zoltán beadása után Szabó Norbert lőtt fölé. A 90. percben a vendégek részéről még Csernák Zoltán is betalált ezzel beállítva a 0-7-s végeredményt.

Csővári Gábor több nagy védést is bemutatott a találkozón. Itt éppen Csordás lövését hárítja

A vendég Fülöpszállás így egy nagyarányú győzelemmel kezdte a tavaszi szezont. Míg a hazaiaknál befolyásolta a találkozót, hogy már a mérkőzés elején a 17. percben egyik támadójukat Patai Deniszt sérülés miatt le kellett cserélni. De így is igyekeztek megszerezni a becsületgólt, amihez a legközelebb a 84. percben jártak.

A következő fordulóban Tabdi a Bócsa vendége lesz, míg a Fülöpszállás egy rangadót vív majd hazai pályán a Vadkert II. csapatával.

Földes és Tóth küzdelme

TABDI KSE – FÜLÖPSZÁLLÁSI SE 0-7

Tabdi KSE: Csővári – Sárdi, Kertész (Pop), Kakulya, Mikulás, Szabó N., Patai (Szebellédi), Tóth Z., Losonczi, Tokai, Horváth Á.

Fülöpszállási SE: Nagy – Petrányi, File, Mátyás, Tóth Sz., Vajda, Csordás, Földes, Duráncsik (Jóni), Andó G. (Andó V.), Nagy A. (Pataki) vezetőedző: Deák Sándor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS