Január elején közleményben adta hírül Kecel Város Önkormányzata, hogy felújítás miatt az év első felében zárva tart a keceli sportcsarnok. A több etapban zajló felújítás a Keceli Kézilabda Club TAO pályázatának köszönhető, melyről Vancsik Nándor elnök tájékoztatott.

 

-Hirdetés-

„Az ingatlanfejlesztés, -beruházás munkálatai január 22-vel kezdődtek. Az első ütemben – várhatóan május közepéig – a nyílászárók cseréje valósul meg. Remélhetőleg ez idő alatt a második ütemet is el tudjuk indítani, melynek keretein belül a sportpadló alatti fűtéscsövek és a sportpadló cseréje, a küzdőtér feletti lámpák cseréje, valamint egy tisztasági festés történik. A munkálatok terveink szerint június 30-ig tartanak, mivel a TAO pályázat zárásának határideje lejár. A generálkivitelezővel együtt minden igyekezettünkkel azon vagyunk, hogy a munkálatok befejeződjenek a Pünkösd kupa kezdetére. A csarnokkal kapcsolatban további felújítási tervek egyeztetése folyik.”

Az önkormányzat kéri, és egyben köszöni a sportcsarnok használóinak türelmét arra tekintettel, hogy az 1994-ben átadott épületre nagyon ráfért már a korszerűsítés.

„Hálásak vagyunk a Keceli Kézilabda Clubnak és támogatóiknak, segítőiknek, hogy a TAO pályázat lebonyolítását vállalták, és e lehetőséget a sportcsarnok felújítására fordítják. A munkálatok miatt az április 28-i nyugdíjas nap a művelődési ház nagytermébe kerül át, és az önkormányzat, a sportcsarnok munkatársai minden jelentősebb odatervezett programnak segítenek helyet találni” – mondta Haszilló Ferenc polgármester.

 

A munkálatok alakulásáról a továbbiakban is hírt adunk.

Forrás, képek: Keceli Hírek

MEGOSZTÁS
Írta: vira