A keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház gyermekkönyvtára új berendezésekkel gazdagodott, amelyek a kis olvasók biztonságát és kényelmét szolgálják. Az újdonságok a Márton-napi jótékonysági bálon befolyt összegből és a keceli Katolikus baba-mama klub támogatásából valósulhattak meg.

Az intézmény felső szintjén található a gyermekkönyvtár, ahol a kicsiknek az olvasás mellett lehetőségük van játszani is. Az emelethez galéria is tartozik, ami eddig veszélyes volt a legkisebbek számára. A támogatásoknak köszönhetően most már leválasztó ajtócskák kerültek felszerelésre a lépcső előtt és a galériához vezető folyosón, így a szülők nyugodtan hagyhatják, hogy a gyermekeik felfedezzék a könyvtárat, anélkül, hogy leesnének vagy elkóborolnának.

-Hirdetés-

A támogatásoknak köszönhetően a mesesarok meglévő bútorai 2 asztallal bővülnek, így a nagyobb létszámmal érkező óvodáscsoportok is kényelmesen elférnek, és minden apróságnak jut hely a foglalkoztató feladatok megoldásához, könyvek nézegetéséhez.

A Városi Könyvtár és Művelődési Ház köszönetet mond mindenkinek, aki hozzájárult a gyermekkönyvtár fejlesztéséhez, és várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a könyvek és a mesék világába.

Forrás, kép: Keceli Hírek
Kiemelt kép: Városi Könyvtár Művelődési Ház Facebook oldal

MEGOSZTÁS
Írta: vira