A már hagyományosan megtartott edzőnapokon, ezen a hétvégén is az autók tesztelése és az edzés mellett folytatódott a László Erika által létrehozott adománygyűjtő élményautózás.

Már 3. éve szervezik meg az edzéssel egybekötött élményautózást. Idén az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára gyűjtöttek, amit a Bajnokok Versenye sportrendezvényre fognak felhasználni.
Az onkológiai kezelésen átesett gyerekek sportversenye Kiskőrösön lesz megrendezve 2024. április 12. és 14. között.

-Hirdetés-

„Az idei évben terepjárósok is csatlakoztak hozzánk az autocrossos élményautózáshoz.
Minden adományozót 5 kört vittek a pályán az autocrossos autóval, a terepjárósok pedig a terepen közlekedtek az érdeklődőkkel.
Többek között volt még muffin kóstoló Steimetc Anikó jóvoltából, boldogi nagy rózsát pedig Szabó Fanni és Winter Judit, valamint Kisgyörgy Dóri, Dám Réka és Szabó Andrásné segítettek sütni, főzni.
Az autocrossos autókat a három fiam László Bertold, László Botond, László Belián vezették, valamint a jó ügyhöz állt Sárosi Hunor, Mester Péter és Szabadi Bálint, akik vitték még az utasokat.

Hálás köszönetem fejezem ki a Kecel Ring vezetésének: Tukacs Tamásnak és Flaisz Nándornak (Lecsó) támogatásukért.

Zumba óra volt mindkét nap, ami becsületkasszás volt, mellyel szintén az alapítványt támogatták. A Halihó Zumba Egyesület tagjai: Beszedics Viktória, Csík Mariann, Sárosi Betti, Flaisz Dóri, Farkas Laki Bernadett, Cserné Varga Edina, Bónáné Marika, Turcsik Rebeka

Köszönet Kiss Ibolya Zumba oktatónak, a táncos fellépésért, amivel támogatták a kezdeményezésünket.

Itt szeretném megköszönni még az Off-Roados terepjáróztatást Borbényi Krisztiánnak, Bakai Balázsnak, Kutasi Krisztiánnak, Kollár Kristófnak, Jónás Péternek, Farkas Zoltánnak, Kupsza Krisztiánnak, Iván Tominak és Skropkó Nándornak!
A csillámtetkók elkészítését Flaiszné Sendula Margitnak és Flaisz Iringónak, és nem utolsó sorban Kecel Város Tűzoltóságának a tűzoltóautó bemutatását.

Nagyon sokan látogattak ki a gyűjtésünkre, melyet remélem, hogy jövőre is meg tudunk  rendezni, ezzel is támogatva valamilyen jó ügyet!

Amikor először szerveztem meg az adománygyűjtést nem gondoltam volna, hogy ilyen sok embert érdekel és mozgat meg a jó ügy érdekében.
Közösségépítés szempontjából sem volt elhanyagolható a rendezvény. Takácsné Stalter Judit az alapítvány részéről is mind a két nap velünk tartott.
Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült a gyűjtés, és még annyit, hogy nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki bármilyen formában segített nekünk a gyűjtésben” – számolt be hírportálunknak László Erika szervező.

László Erika (a képen jobbról) az adománygyűjtő élményautózás szervezője adja át az összegyűlt 700 000 Ft-ot Takácsné Stalter Juditnak
A szervezők ez úton is hálásan köszönik a Kecel Ring élményautózás résztvevőinek felajánlásaikat és az adományt!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (137 db kép)
MEGOSZTÁS