Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Akasztónál, az 53-as főút 14-es kilométerszelvényénél. A személyautó Akasztó irányába tartott, amikor a szemből érkező kisteherautó eddig tisztázatlan okból áttért a sávjába és frontálisan összeütköztek. A baleset következtében a személyautó az árokba csapódott, a kocsiban egyedül utazó nő beszorult a roncsok közé, őt a kiskőrösi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. A nőt sokáig próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen elhunyt. A másik járműből négy sérültet szállítottak kórházba a mentők.

A mentési munkálatok és a helyszínelés miatt a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS